En medarbejder bliver kritisk
syg eller taber erhvervsevnen

Bliver en medarbejder kritisk syg eller mister sin erhvervsevne? Og er der risiko for, at det bliver længerevarende? Så skal du eller medarbejderen hurtigst muligt give besked til Danica Pensions Skadeafdeling på 70 25 02 03.

Vi hjælper dig eller medarbejderen videre derfra.

Få råd og vejledning
Det er en god idé at give os besked i forbindelse med den opfølgende samtale, virksomheden skal have med medarbejderen senest fire uger efter første fraværsdag. Vi kan blandt andet rådgive jer om, hvorfor en tidlig indsats er vigtig, om hvordan I bedst fastholder medarbejderen på arbejdspladsen og om, hvordan et optimalt samarbejde mellem jeres virksomhed, kommunen, den sygemeldte medarbejder og os som pensionsselskab skaber værdi for alle parter.

Kritiske sygdomme, forsikringen dækker.

Sådan anmelder I kritisk sygdom og tab af erhvervsevne

Medarbejderen udfylder selv en anmeldelse via anmeldelsesfunktionen her på hjemmesiden og får sin egen læge til at udfylde en lægeattest. Vi behandler oplysningerne hurtigst muligt og vender tilbage til medarbejderen.

Socialrådgivere

Din virksomhed kan altid søge råd og vejledning hos os, om den sociale lovgivning. Vi kan blandt andet sparre med jer om refusion af sygedagpenge, mulighederne for fleksjob og dækningerne i pensionsordningen.

Gode råd til dig og medarbejderen
Du kan læse mere om, hvad du kan gøre for at hjælpe medarbejderen tilbage på arbejde på Tilbage i arbejde.

 

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker