Tilbage i arbejde

Der er store menneskelige og økonomiske gevinster ved tidligt at tage hånd om syge medarbejdere og afklare, hvad der skal til for, at de hurtigst muligt kan vende tilbage til den hverdag, de er vant til. Jo tidligere vi får besked, når en medarbejder er i risiko for længerevarende sygdom, jo tidligere kan vi hjælpe med støtte og rådgivning.

Bestil hjælp til din medarbejder eller til virksomheden

Har du en syg medarbejder og har brug for rådgivning, kan du ved at klikke her bestille hjælp til virksomheden eller jeres medarbejder.

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker
 

Tilbage i arbejde

 

I Danica tager vi hånd om vores kunder før, under og efter sygdom indtræffer. I den forbindelse har vi en række tiltag på forebyggelsesfronten, som kan hjælpe vores kunder til alt fra motivation til en sundere hverdag til forebyggelse af mindre skavanker og skader.


Online Sundhedstjek

Formålet med Danica Sundhedstjek er at hjælpe vores kunder til et sundere liv. Du skal logge ind for at tage et SundhedsTjek, men dine resultater forbliver anonyme overfor Danica Pension og din arbejdsplads.

På få minutter kan du få svar på din generelle sundhedstilstand - samt få gode råd til, hvordan du kan forbedre din sundhed med få og enkle tiltag.

• Kend din BodyAge
• Sæt mål for din sundhed
• Få ny inspiration til en sundere hverdag
• Spørg eksperterne

Tag et sundhedstjek


E-foldere på forebyggelse

En af de relevante og nærværende måder, vi kan understøtte og hjælpe jeres medarbejdere til en hverdag med højere trivsel, er vores E-foldere der kan distribueres til jeres medarbejdere med gode råd om bl.a forebyggelse af stress, samt hvordan man får en mere aktiv hverdag, for at undgå skader og sygdom.

E-folder: Har du stillesiddende arbejde?

E-folder: Hvad er stress

Webinarer om sundhed og forebyggelse
Deltag i vores populære kvartalsvise webinarer, der giver jer den nyeste viden og værktøjer omkring forebyggelse af skader, sygdom og mistrivsel. Invitation til webinarer vil ske via mail.