Sundhed og behandlingDet får dine medarbejdere

I Danica Pension vil vi medvirke til at skabe bedre sundhed og færre sygedage hos medarbejdere. Vi ser det som vores vigtigste opgave at være på forkant, så dine medarbejdere kan føle sig trygge ved, at de er rigtigt dækket i dag, i morgen og i fremtiden. Vores uddannede Healthcare Managers sikrer, at dine medarbejdere får et helhedsorienteret forløb, der tager hånd om deres problemer fra starten uanset, hvad deres behov er.

 • Forebyggelse
 • Behandling
 • Efterbehandling

Det får dine medarbejdere


Det får I som virksomhed

Tilsvarende vil vi over for jer som virksomhed hjælpe og rådgive. Det sker både i forhold til, hvad I kan gøre, hvis I har syge medarbejdere samt om, hvordan vores digitale forebyggelseskoncepter kan implementeres i jeres virksomhed. Derved vil I altid føle, at der bliver taget hånd om jeres medarbejdere og dermed kan I forhåbentlig undgå sygemeldinger. Det betyder, at I kan undgå et produktivitetstab, hvilket kan koste dyrt på bundlinjen.

 • Rådgivning
 • Rapportering
 • Forebyggelse

Det får I som virksomhed

Step CareTM

 • Behandling

  Tovholderen, der enten er psykolog eller fysioterapeut, giver personligt tilpasset behandling og støtte.

  Produkter:
  Sundhedssikring

Tovholder hele vejen


Et skræddersyet behandlingsforløb med Step Care™

 Step Care™ er en behandlingsmetode, der kan forebygge og behandle fysiske og psykiske lidelser hos jeres medarbejdere. Det sker ved hjælp af en psykolog eller fysioterapeut, som er tovholder. Tovholderen vil løbende skræddersy et personligt forløb til den enkelte medarbejder og koordinere tværfaglige indsatser ved behov. Det er let og hurtigt at komme i gang, da det ikke kræver en lægehenvisning.
Med Step Care™ kan vi gradvist intensivere behandlingsindsatsen – helt efter medarbejderens behov. Medarbejderen får også værktøjer og øvelser mellem behandlinger, der understøtter en kontinuerlig indsats. På den måde kan vi give medarbejderen den rigtige hjælp helt fra starten og sikre en effektiv indsats, der forebygger, at medarbejderen bliver langtidssygemeldt eller måske mister sin erhvervsevne.
For at få det fulde udbytte af Step Care™, skal dine medarbejdere have både sundhedssikring og dækning ved tab af erhvervsevne hos Danica Pension.

Foreløbige resultater viser, at 96,3 % af dem,
der er sygemeldt ved starten af et behandlingsforløb,
kommer tilbage på arbejde igen,
når deres forløb er afsluttet.
Kilde: Resultater fra pilot mellem samarbejdspartnere og Danica Pension, 2019.

Læs mere om Step Care™

 

Forebyggelseskoncepter

Vi har udviklet en række digitale forebyggelseskoncepter, der kan medvirke til at skabe sund balance hos den enkelte medarbejder døgnet rundt. Koncepterne tilgodeser både kroppen og hjernen og kan være med til at mindske stress, mistrivsel og dårlige vaner. Samtlige koncepter er skalerbare og digitale så, de kan let integreres i jeres virksomhed. Forebyggelseskoncepterne er:


Skærm Tiden - sunde digitale vaner

Med Københavns Universitet har vi udviklet Skærm Tiden, der kan hjælpe dig med at få balance i skærmtiden, booste trivsel og produktivitet.

Gå til Skærm Tiden


Skærm søvnen

Rigtig mange danskere lider af søvnbesvær. Med vores koncept Skærm søvnen  giver vi gode råd til, hvordan man får den gode søvn.

Gå til Skærm søvnen


Sund Performance

Med mental træning kan du få mere overskud i arbejdsdagen. Fokus, prioritering og mentale pauser er nøglen.

Gå til Sund Performance
Stress Hjælp

Med Stress Hjælp giver vi dig og dine medarbejdere konkret viden og værktøjer, I kan bruge til at forebygge og reducere stress i virksomheden

Gå til Stress Hjælp
Power Breaks er fysisk aktivitet

Vi har udviklet Power Breaks, der er øvelsesprogrammer,  I kan bruge i arbejdstiden. Øvelserne kan øge jeres trivsel og produktivitet og mindske sygefraværet.

Gå til Power Breaks
Guide til sund kost

I samarbejde med en kostekspert giver vi et bud på, hvilke måltider og opskrifter, der kan give energi, velbefindende og sundhed. Kontakt jeres kontaktperson i Danica Pension, hvis I er interesseret i at høre mere.