Gå trygt fremtiden i møde

Hvornår begynder fremtiden egentlig? Og i hvilken retning bevæger din virksomhed sig? Det er svære spørgsmål. Men svarene er med til at forme dit og dine medarbejderes liv.


For fremtiden er det ‘nu’, du skaber med dine beslutninger i dag. Det er derfor, vi i Danica Pension mener, at jo bedre du lærer din fremtid at kende – desto mere kan du få ud af den.

Du kan blive hjulpet og få mere vished om din virksomheds fremtid sammen med os. Vi gør det nemmere for dig at træffe de rette beslutninger nu og her, så du, dine medarbejdere og din virksomhed bliver bedre stillet til at gå fremtiden i møde.

Fordelene ved at lære sin fremtid bedre at kende er, at du og din virksomhed...


kan få klare anbefalinger til fremtiden, der er baseret på indsigter og kundedata


kan tilbyde medarbejderne proaktiv rådgivning, der er nem at handle på


kan bidrage til at forebygge og nedsætte sygdom blandt medarbejderne


kan øge medarbejdernes trivsel og velvære


kan gøre dine medarbejdere mere effektive og øge deres bidrag til bundlinjen


kan blive endnu mere attraktiv for nuværende og kommende medarbejdere

Se, hvordan vi byder fremtiden velkommen

 

581bb0d3-74cd-46a7-9303-1e3134f52499

 

 

Indsigter om danskernes syn på fremtiden

Du og dine medarbejdere får hjulene til at dreje rundt i virksomheden idag. Men det er også vigtigt at fokusere på, hvordan du og dine medarbejdere er bedst muligt klædt på til et godt og langt liv - også når tiden på arbejdsmarkedet er slut, og I skal tage hul på tilværelsen som pensionister.

Du og dine medarbejdere kan få hjælp og rådgivning om pension hos os. På den måde bliver det nemmere for jer at træffe de rette beslutninger om fremtiden.

I en ny YouGov-undersøgelse (sommeren 2022) blev danskerne spurgt, om deres forventninger til fremtiden.

Undersøgelsen viser, at mere end halvdelen af dine medarbejdere har ønsker for deres fremtid, og som du, vi og den enkelte medarbejder kan være med til at udleve. Men for at drømme skal gå i opfyldelse kræver det lidt arbejde. Det kræver at man forholder sig til pensionen og lærer sin personlige fremtid bedre at kende.

For at skabe de bedste forudsætninger for fremtiden kan du som virksomhedsleder gå forrest og forholde dig aktivt til jeres fremtid. For jo bedre du lærer din fremtid at kende – desto mere kan I alle få ud af den.

Mere end hver anden dansker har drømme eller mål i livet, der er mere end 10 år ude i fremtiden.

Langt de fleste danskere (9 ud af 10) mener, det er vigtigt at at leve et sundt og aktivt liv i fremtiden.

95 procent tænker på deres fremtid/forholder sig til sin fremtid.

Og lidt færre end det (83 procent) regner med at kunne leve et sundt og aktivt liv, når de trækker sig fra arbejdsmarkedet.

Kilde: YouGov-undersøgelse for Danica Pension, sommer 2022

Venner med sin fremtid
– hvordan er man det?

 

Måske du sidder og undrer dig over idéen om at være venner med sin fremtid. Men forklaringen er faktisk ret lige til...

Her fortæller vores kollega i Danica Pension Nikolai Lipsøe, hvorfor det er sund fornuft at være gode venner med sin fremtid – og hvordan hans pensionsordning spiller ind i planerne for fremtiden

 

a5db4636-4a38-492e-848d-363ff7184748

 

 

Er din virksomhed klædt på til fremtiden?


Fremtiden kan være en lidt svær størrelse. Det er de færreste af os, der er udstyret med en krystalkugle, men der er mange ting, vi kan gøre, for at du, dine medarbejdere og ikke mindst din virksomhed, er klædt ordentlig på til at gå fremtiden i møde.

 

I får klare anbefalinger baseret på lovgivning og data

I kan få hjælp af vores dygtige socialrådgivere, der kan rådgive om jeres muligheder inden for lovgivning, rettigheder og refusion under en medarbejders sygemelding.

Derudover kan vi se din virksomheds brug af behandlinger og services og tilbyde jer relevante indsigter, der kan vise, hvor det er mest oplagt for jer at sætte ind med ét eller flere af vores sundhedsværktøjer.


Læs mere

Proaktiv rådgivning med klare anbefalinger

Vi følger løbende op på, om dine medarbejdere er sikret rigtigt og rapporterer til dig, hvor mange medarbejdere, der følger vores anbefalinger. På den måde får I et indtryk af hvor mange, der har modtaget proaktiv rådgivning og følger vores anbefalinger.

I får også konkrete værktøjer og gode råd til indsatser, vi sammen kan sætte i gang i virksomheden, så dine medarbejdere er hjulpet bedst muligt.


Læs mereKontakt os nu

Tlf.: 70 13 23 23

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

Indholdet hentes