Når virksomheden eller dine medarbejderes liv ændrer sig

Når virksomheden forandrer sig, eller der sker ændringer i dine medarbejderes liv, har det indvirkninger på pensionen. Hvert år oplever danskerne mere end 1 mio. livsbegivenheder, der gør, at de bør tilpasse deres pensionsordning.

Det gælder også dig og dine medarbejdere. Bliver I gift, skilt, får børn eller køber hus, er det vigtigt, at pensionsordningen tilpasses hertil. Det kan nemlig have alvorlige konsekvenser ikke at have den rigtige pensionsordning – både for pensionstilværelsen, og hvis der skulle ske dig eller dine medarbejderne noget i morgen.

Kontakt os og hør mere

80 %

af vores nye kunder er ikke dækket så godt, som vi anbefaler, med deres tidligere pensionsordning

Kilde: Danica Pension, PensionsTjek

9A039FA54783A56B

Få klare anbefalinger, når I har behov for det

Du og dine medarbejdere behøver ikke selv huske på at tilpasse firmapensionsaftalen og jeres pensionsordninger. Vi tager løbende fat i jer, hvis der sker ændringer i jeres virksomhed, lovgivningen eller i medarbejdernes liv, som gør, at der er noget, I bør tilpasse.

Og du og dine medarbejdere skal kunne træffe velovervejede beslutninger om, hvad der skal ske med firmapensionsaftalen og medarbejdernes pensionsordninger. Derfor præsenterer vi ikke en lang række løsninger, I kan vælge imellem, men giver jer en klar anbefaling til, hvad I kan gøre i netop jeres situation – baseret på fakta og analyser.

På den måde kan du være tryg ved, at du og dine medarbejdere er rigtigt dækket og sparer nok op til pension.

Vil du have overblik og klare anbefalinger?

Vi gør det enkelt for dig og dine medarbejdere at få overblik over jeres pension, for vi har en holdning og giver jer klare anbefalinger

Læs mereKontakt os nu

Tlf.: 70 13 23 23

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.