Save More Tomorrow - en nem og overskuelig opsparingsløsning til dine medarbejdere

Vi lever længere end tidligere, og det kan påvirke den måde, vi lever vores liv på. Hvis vi ønsker et langt liv, må vi holde os sunde og raske, og hvis vi samtidig ønsker at leve godt, skal økonomien passe til. Hos Danica Pension ved vi, at det er vigtigt for dine medarbejdere, at de føler, de trygt kan gå alderdommen i møde. Også hvis de skulle blive over 100 år.

Derfor tilbyder vi en nem og overskuelig løsning, der hjælper de medarbejdere, som ikke sparer nok op til pension. Vi kalder den Save More Tomorrow.

For godt til at være sandt? Sådan virker Save More Tomorrow

 

b994dd97-00090256-58a8b947
 

 

Hvis dine medarbejdere har brug for at spare mere op til pension, men ikke har økonomisk råderum eller ikke kan overskue at sætte pensionsindbetalingen op nu, kan de med Save More Tomorrow få skruet gradvist op for indbetalingerne. Så mærker de det mindst muligt her og nu. Og de bliver rigtigt forsikret allerede fra dag ét.

Med en pensionsordning i Danica Pension får dine medarbejdere en klar anbefaling til, hvordan de bør justere deres pensionsopsparing, hvis de har behov for det. Ofte vil vi anbefale, at de øger eller sænker deres indbetalinger med det samme, men vi tilbyder Save More Tomorrow, hvis det vil være den rette løsning for netop den enkelte medarbejder.

50 % af danskerne sparer ikke nok op til deres pension og/eller har væsentlige mangler i deres livs- og sundhedsforsikringer

Kilde: Danskernes økonomiske tryghed 2017, Danske Bank

“Min pension er lavere end min løn nu, men er det nok? Det er svært at sige”

Andreas, 43 år

Kilde: Red Associates kundeanalyse for Danica Pension

Kun hver fjerde dansker, som endnu ikke er gået på pension, er trygge ved, at de sparer nok op til pension

Kilde: Danskernes økonomiske tryghed 2018, Danske Bank

Det bliver nemmere at komme i gang

Save More Tomorrow er udviklet med udgangspunkt i adfærdsøkonomi for at hjælpe de af dine medarbejdere, som ikke sparer nok op til pension og måske heller ikke har de rigtige forsikringsdækninger. Eksempelvis sparer 50 procent af danskerne ikke nok op til pension og/eller har væsentlige mangler i deres livs- og sundhedsforsikringer.

Adfærdsøkonomiske studier peger på, at vi som mennesker ofte vægter tab højere end gevinster – og særligt på kort sigt. Fordi vi har svært ved at se den gevinst, vi kan få på længere sigt, ved at miste noget i dag. Det betyder, at selvom vi har gode intentioner om at spare mere op til pension, så har vi svært ved at se den langsigtede gevinst, som vi kan få ved at indbetale mere i dag. Omvendt er vi mere villige til at aftale at spare mere op, hvis vi kan vente med at indbetale pengene. Og det er præcis sådan, Save More Tomorrow fungerer.

Kilde: Save More Tomorrow: Practical Behavioral Finance Solutions to Improve 401(k) Plans af Shlomo Benartzi (2012)

Save More Tomorrow virker – fantastiske resultater i udlandet

Save More Tomorrow blev oprindeligt lanceret i USA – og det blev hurtigt en succes. Over en periode på kun 40 måneder steg den gennemsnitlige pensionsindbetaling fra 3,5 procent til 13,6 procent*. Og tendensen viser, at de fleste bliver i aftalen, når først de er tilmeldt.

Vi har et andet pensionssystem i Danmark, end i USA, og det tager Save More Tomorrow i Danica Pension højde for. Her bidrager Save More Tomorrow til, at vores kunder kan få det fulde udbytte af den obligatoriske pensionsordning gennem arbejdsgiver, som de fleste lønmodtagere har, ved at tilpasse den til den enkelte medarbejders behov og livssituation. Og det gælder både for pensionsopsparing og forsikringsdækninger.

*Kilde: Richard H. Thaler and Shlomo Benartzi, "Save More Tomorrow™: Using Behavioral Economics to Increase Employee Saving," Journal of Political Economy 112, no. S1 (februar 2004): S164-S187.

Kontakt os

Vil du høre, hvad vi tilbyder?

70 13 23 23
Spørgsmål til firmapensionsaftalen
Kontakt din faste kontaktperson

Hjælp ved medarbejders sygdom
45 13 17 17
 • Mandag til fredag: 8.30-15.00
Hjælp til Netpension Firma

Teknisk hjælp
70 10 92 09
 • Mandag til fredag: 8.30-17.00
Administration af firma-aftalen
45 13 12 30
 • Mandag til fredag: 8.30-15.00
 • Ring til os
  Vil du høre, hvad vi tilbyder?

  70 13 23 23
  Spørgsmål til firmapensionsaftalen
  Kontakt din faste kontaktperson

  Hjælp ved medarbejders sygdom
  45 13 17 17
  • Mandag til fredag: 8.30-15.00
  Hjælp til Netpension Firma

  Teknisk hjælp
  70 10 92 09
  • Mandag til fredag: 8.30-17.00
  Administration af firma-aftalen
  45 13 12 30
  • Mandag til fredag: 8.30-15.00
 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.