Vi lever længere end tidligere, og det kan påvirke den måde, vi lever vores liv på. Hvis vi ønsker et langt liv, må vi holde os sunde og raske, og hvis vi samtidig ønsker at leve godt, skal økonomien passe til. Hos Danica Pension ved vi, at det er vigtigt for dine medarbejdere, at de føler, de trygt kan gå alderdommen i møde. Også hvis de skulle blive over 100 år.

Derfor tilbyder vi en nem og overskuelig løsning, der hjælper de medarbejdere, som ikke sparer nok op til pension. Vi kalder den Save More Tomorrow.

For godt til at være sandt? Sådan virker Save More Tomorrow

 

b994dd97-00090256-58a8b947
 

 

Hvis dine medarbejdere har brug for at spare mere op til pension, men ikke har økonomisk råderum eller ikke kan overskue at sætte pensionsindbetalingen op nu, kan de med Save More Tomorrow få skruet gradvist op for indbetalingerne. Så mærker de det mindst muligt her og nu. Og de bliver rigtigt forsikret allerede fra dag ét.

Med en pensionsordning i Danica Pension får dine medarbejdere en klar anbefaling til, hvordan de bør justere deres pensionsopsparing, hvis de har behov for det. Ofte vil vi anbefale, at de øger eller sænker deres indbetalinger med det samme, men vi tilbyder Save More Tomorrow, hvis det vil være den rette løsning for netop den enkelte medarbejder.