Se tidligere webinars

Her kan du se vores tidligere webinars om sundhed.

Grib chancen for en ny start

Når vi oplever store omvæltninger, opstår der muligheder for at skabe nye vaner, der varer ved. Sund Performance™ handler netop om at etablere nye og bedre vaner for fremtiden. Vi havde Jens Hjort-Larsen fra Potential Project i studiet for at tale om netop det. Se webinaret her, og få inspiration til, hvordan du kan skabe nye vaner i din organisation.

Se med her

Konsekvenserne af stillesiddende arbejde 

Se hvordan vi kan få mere bevægelse ind i arbejdsdagen samt konsekvenserne af det moderne menneskes stillesiddende adfærd.

Se med her

Stress og den vigtige samtale

Kender du signalerne, når en medarbejder og kollega er ved at gå ned med stress? Hvilke klassiske fejl en leder ofte laver i berøringen med den stressramte? Eller hvordan den stressramte bedst kommer tilbage på arbejdspladsen? Få svarene her.

Se med her

Når forandringer påvirker trivslen 

Godt 70 procent af alle organisatoriske forandringsforsøg mislykkedes. For forandringer er svære. Hvordan tackler du modstand mod forandringer, både egen og medarbejderes? Få svaret her.

Se med her

Den uimodståelige teknologi

Smartphones er allemandseje i Danmark – og de fleste er altid online. På arbejde bliver vi konstant afbrudt og har fingrene på de små skærme. Det har konsekvenser – for hvad betyder det egentlig for nærvær, produktivitet og stressniveau?

Se med her

Den gode søvn og de skjulte gevinster ved at optimere søvnen

Sover du nok? Gør dine medarbejdere? Flere oplever, at stress og dårlig nattesøvn er en del af hverdagen. Men hvad betyder det egentlig for beslutningskraft, kreativitet, overblik, produktivitet og sundhed?

Se med her

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.