Følg nemt med online

Netpension og mobilpension giver dig overblik over din opsparing, dit afkast og dine forsikringer. På den måde kan du nemt følge med i din pension - når du vil, og hvor du vil.

Log på netpension

1: Indtast bruger-id og adgangskode

2: Indtast nøglen fra dit NemID

3: Tryk på Log på

Log på netpension

Få overblik

I Netpension kan du blandt andet se de forsikringer, som sikrer dig og dine nærmeste. Du kan følge med i din pension, se afkastet på din pensionsopsparing – og se hvordan din opsparing er investeret i dag. Du kan også se, hvor meget du får udbetalt, når du går på pension.

Læs om den nye Danica Pension epension

Ny version af netpension

I den nye netpension kan du se din pensionsopsparing og følge med i dit afkast. Hvis du allerede er gået på pension, kan du også se, hvor meget du får udbetalt, hvornår pengene går ind på din konto, og hvad der bliver trukket i skat.

Følg med på mobilen

1: Download app'en
Hent app'en med din smartphone i App Store (Apple) eller Google Play (Android)

2: Find din servicekode
Servicekoden ligger klar til dig i netpension under 'Mobile tjenester'

3: Log på
Tast dit bruger-id, som er dit CPR-nr.
Tast din fire-cifrede servicekode og log på

 

 Opsparing

Med Mobilpension har du altid overblikket lige ved hånden. Du kan blandt andet se din samlede pensionsopsparing, dit afkast og dine indbetalinger. Forsikringer

Mobilpension viser dig også de forsikringer, som du har som en del af din pensionsordning. Du kan blandt andet se din dækning i tilfælde af kritisk sygdom eller dødsfald - og se hvad du får udbetalt, hvis du mister erhvervsevnen. 

Spørgsmål og svar 

 • Hvad er forskellen på netpension og Mobilpension?

  Mobilpension giver dig det hurtige overblik på farten, mens netpension rummer alle detaljerne om din pensionsordning.

 • Forudsætninger for Mobilpension

  Før du logger på første gang, skal du hente din personlige servicekode i netpension under 'Mobile tjenester'.

  Mobilpension er for dig, som er i gang med at spare op til pension. Er du allerede gået på pension, finder du mere relevant information i netpension.

  I tidsrummet fra midnat til kl. 06.00 kan der på grund af systemopdateringer være lukket for adgang til dine oplysninger.

 • Minimumskrav til din telefon 

  Benytter du en iPhone, finder du Mobilpension i App Store. Din telefon skal som minimum køre iOS 5.0.

  Bruger du en Android smartphone, eksempelvis fra Samsung, finder du Mobilpension i Google Play. Her skal din telefon som minimum køre Android 2.1.

 • Sikkerhed

  Vi gør vores bedste for at sikre dine oplysninger, når du bruger netpension eller Mobilpension. Til at beskytte kommunikationen mellem din telefon eller computer og vores server benytter vi SSL, som er det mest almindelige sikkerhedssystem på nettet.

  Taster du en forkert servicekode tre gange i Mobilpension, spærres adgangen til Mobilpension. Du kan danne en ny servicekode i netpension. 

  Sikkerheden på Mobilpension afhænger ikke af din telefon. Du er derfor ikke udsat for en særlig risiko, hvis du skulle miste din telefon. Til gengæld bør du kontakte os med det samme, hvis du får mistanke om, at nogen har opsnappet din servicekode eller har fået adgang til dit nøglekort.

 • Virker netpension på min mobiltelefon og tablet?

  Ja, du kan godt bruge den nye netpension på din mobiltelefon og tablet.

 • Kontakt til support

  Har du spørgsmål til netpension eller Mobilpension, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 25 25. Ved spørgsmål til teknik, herunder download og servicekode, kan du ringe til 70 10 92 09.

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?