Danica Pension opnåede i årets første ni måneder et resultat før skat på 1.388 mio. kr. mod et resultat på 1.387 mio. kr. i samme periode i 2019. Efter årets første tre måneder var Danica Pensions resultat før skat 22 mio. kr., men medvind på de finansielle markeder har altså bragt resultatet op på et tilfredsstillende niveau efter tredje kvartal.

”2020 har indtil videre været et meget usædvanligt år, og derfor er vi glade for, at vi kan levere et resultat på samme niveau som sidste år, samtidig med at vores kunder har fået konkurrencedygtige afkast efter omkostninger.Derudover har vi leveret nye løsninger, som blandt andet skal være med til at nedbringe sygefraværet, og vores kunder har nu mulighed for at investere med et ekstra bæredygtigt fokus i Danica Balance Bæredygtigt Valg,” siger Danica Pensions adm. direktør Ole Krogh Petersen.

Positivt afkast til hovedparten af kunderne

Hovedparten af Danica Pensions kunder fik positive afkast på deres pensionsordning i årets første ni måneder. Afkastet for kunder med Danica Balance Mix med middel risiko og 20 år til pension udgjorde 0,4 pct. efter omkostninger, og det skal ses i lyset af at samme afkast var -15,0 pct. efter 1. kvartal. Danica Pensions afkast i 2020 er blandt de bedste i branchen efter omkostninger.

”Med tanke på de kraftigt faldende markeder i marts og den usikkerhed, der fulgte med, er det positivt, at de fleste af vores kunder efter tredje kvartal har et positivt afkast på deres pensionsopsparing. Vores budskab til kunderne har hele tiden været, at de skulle have is i maven og holde sig i ro. Det er også det, vi har handlet efter, og det har vist sig at være det rigtige. Det er vigtigt at huske på, at pension er langsigtet, og at de beskedne afkast i år kommer efter et 2019 med tocifrede afkast”, siger Ole Krogh Petersen.

For mere information kontakt kommunikationschef Tim Smidemann på 2348 2651 eller tism@danicapension.dk.

Hent hele pressemeddelelsen her (PDF)

Press release in English (PDF)