Danica Pension opnåede i årets første ni måneder et resultat før skat på 2.740 mio. kr. mod et resultat på 1.207 mio. kr. i samme periode 2018. Den store stigning i årets resultat skyldes primært salget af Danica Pension Sverige, som gik endeligt igennem i 2. kvartal. Resultatet før skat af forsættende aktiviter, det vil sige uden Danica Pension Sverige, var på 1.387 mio. kr. i årets første ni måneder mod 1.131 mio. kr. i samme periode i 2018. Det er en stigning på ca. 23 pct.

Resultatet skyldes primært positive investeringsresultater samt tilgangen af Danica Pensionsforsikring (Tidligere SEB Pension i Danmark). Modsat trækkes resultatet ned af engangsudgifter forbundet med regulatoriske ændringer (VA-tillæg) i kombination med faldende renter samt integrationen af Danica Pensionsforsikring, som primært medførte flere omkostninger i årets første seks måneder.

Adm. direktør Ole Krogh Petersen udtaler i forbindelse med Danica Pensions kvartalsregnskab:

”Vi har opnået et tilfredsstillende resultat og et attraktivt investeringsafkast til vores kunder. Efter integrationen af SEB Pension i Danmark kan vi nu tilbyde vores kunder et Danica Pension, der står endnu stærkere på markedet og er i en god position til også i fremtiden at være kundernes tryghedsrådgiver,” udtaler Ole Krogh Petersen.

For mere information, kontakt Tim Smidemann på +45 2348 2651 eller tism@danskebank.dk

Hent hele pressemeddelelsen (PDF)

Press release in English (PDF)