Log på og af

Netpension er åben 24 timer i døgnet alle ugens dage. 

 • Log på Netpension

  Log på Netpension

  Find svar på spørgsmål vedr. NemID, bruger-id, adgangskode, nøglekort, første log-on m.m.

  Spørgsmål og svar (åbner i nyt pop up-vindue)
 • Log på mobil- og tabletpension

  Log på mobil- og tabletpension

  Mobilpension
  Åbn appen og tryk 'Log på' i midten af hjulet. Indtast dit cpr-nr. eller dit 9-cifrede NemID-nr. Herefter taster du din 4-cifrede servicekode, som du finder i Netpension. Du er nu logget på.

  Tabletpension
  Åbn appen og indtast dit cpr-nr. eller dit 9-cifrede NemID-nr. Herefter taster du din 4-cifrede servicekode, som du finder i Netpension. Du er nu logget på.

  Der kan oprettes flere brugere på appen , så I kan logge på jeres egen Tabletpension på den samme tablet med hvert jeres log in.
 • Log af

  Log af

  Mobilpension
  Ønsker du at logge af mobilpension, når du er færdig med at bruge appen, skal du gå tilbage til forsiden og  trykke på 'Log af' i midten af hjulet. 

  Skal jeg huske at logge af?
  Logger du ikke selv af, vil mobilpension være logget på de næste 30 min.  i den skjulte programlinje alt efter dit styresystem.

  Tabletpension

  Ønsker du at logge af tabletpension, når du er færdig med at bruge appen, skal du trykke på 'Log af' øverst til højre.

  Skal jeg huske at logge af? 
  Logger du ikke selv af, vil tabletpension være logget på de næste 30 min.  i den skjulte programlinje alt efter dit styresystem.

 • Automatisk logget af

  Automatisk logget af

  Hvorfor får jeg en advarsel om, at jeg vil blive logget af Netpension på grund af inaktivitet?
  Hvis du ikke har navigeret rundt mellem siderne i Netpension i 5 - 30 min. får du vist en advarsel om, at du snart bliver logget af på grund af inaktivitet.

  Advarslen giver dig mulighed for at forblive logget på, hvis du er i gang med noget, der ikke medfører navigation. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på 'Fortsæt' for at forblive logget på.

  Du kan også logge af med det samme ved at klikke på 'Log af', hvis du er færdig med at bruge netpension. Hvis du ikke foretager dig noget, bliver du automatisk logget af inden for kort tid.

  Hvorfor bliver jeg automatisk logget af?
  Du bliver af sikkerhedsmæssige årsager automatisk logget af efter en periode med inaktivitet. Det sker for at undgå, at uvedkommende får adgang til din Netpension, hvis du har glemt at logge af.
 • Internetindstillinger

  Internetindstillinger

  Det kræver normalt ikke nogen specielle internetindstillinger at logge på og bruge Netpension, men der kan opstå fejl ved log-on eller inde i Netpension, som skyldes din browser.
  Blokerer din browser for Cookies, kan du få en teknisk fejl ved log-on.

  Se spørgsmål og svar (åbner i nyt pop up-vindue)
 • Genvej til NetPension

  Genvej til NetPension

  Du kan oprette en genvej til Log-on direkte på din computers skrivebord. Så behøver du blot at klikke på ikonet for at komme direkte ind på log på-siden. Hvordan du opretter eller retter en genvej afhænger af, hvilken browser du bruger og om det er en genvej på dit Skrivebord eller et bogmærke i browseren. 

  Se hvordan du opretter og retter en genvej (åbner i nyt pop up-vindue)

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?