Du bliver ved at være dig

Prøv at forestille dig, hvilken person du er langt ude i fremtiden? Det kan godt være lidt svært. Måske har du et billede af, at du er mindre aktiv og måske en anelse mere gråhåret? Mange føler faktisk, at det er ligesom at forestille sig et helt andet menneske. Men du bliver ikke lige pludselig et andet menneske. Du bliver ved at være dig. Og hvis du kan lide god musik nu, kan du det sikkert også i fremtiden.

22b2107b-00090256-913ffa52

Hvorfor er pension relevant hele livet?

Om du kan lide musik, fodbold, god mad eller noget helt fjerde er ikke afgørende, men at du bliver ved med at gøre de ting, du kan lide – også i fremtiden er vigtigt. Studier viser, at vi tror, vi bruger meget færre penge i pensionslivet, men reelt bruger størstedelen af os 80 procent af vores nuværende budget til forbrug i pensionslivet. Så pension er egentlig bare et teknisk ord for ”jeg-kan-blive-ved-at-leve-det-liv-jeg-lever-nu". Derfor bør din pensionsordning passe til det liv, du lever nu.


Pension har aldrig været nemmere at gøre noget ved

Du har mulighed for, at vi tager fat på dig, når du bør tilpasse din pensionsordning. Ingen ved, hvad fremtiden bringer. Meget kan nå at ændre sig på lang sigt. Og på kort tid. Vi hjælper dig på forkant med din pensionsordning, så du er rigtigt sikret i dag, i morgen og i fremtiden.

Du kan også selv tjekke din pension online eller booke et møde med en rådgiver på et tidspunkt, der det passer dig.

Opsparing behøver ikke være svært

Godt nyt. Den gennemsnitlige levealder bliver højere og højere. Men et længere liv betyder også, at du skal bruge flere penge. Det får man ved at arbejde længere og ved at lægge flere penge til side undervejs. Helt grundlæggende er vi ikke særlig gode til at give slip på vores penge i dag – også selvom vi får dem tilbage igen og mere til engang i fremtiden. Med Save More Tomorrow har vi gjort det nemmere for dig at sikre din pension uden, at det kan mærkes her og nu.

Læs mere

Pension er også sundhed

Et langt liv kræver, at du får de bedste muligheder for at holde dig sund og rask – og det er også en del af din pensionsordning. Du skal have rettidig hjælp, hvis du skulle får brug for fysiologisk eller psykologisk behandling. Og du skal også have en tovholder, som støtter dig og sørger for at tilpasse behandlingen til dine behov. Dét får du med vores nye behandlingsmetode Step CareTM.

Læs mere

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?