Hvorfor NorthSide - og hvorfor 2049?

Det korte svar: Fordi du bliver ved med at være dig


Prøv at forestille dig, hvilken person du er langt ude i fremtiden? Det kan godt være lidt svært. Måske har du et billede af, at du er mindre aktiv og måske en anelse mere gråhåret? Mange føler faktisk, at det er ligesom at forestille sig et helt andet menneske. Men du bliver ikke lige pludselig et andet menneske. Du bliver ved at være dig. Og hvis du kan lide god musik nu, kan du det sikkert også i fremtiden.

Se eventet på Facebook

1006feaa-00090256-6a4fc5b0

Hvad har musik og pension til fælles?

Om du kan lide musik, fodbold, god mad eller noget helt fjerde er ikke afgørende, men at du bliver ved med at gøre de ting, du kan lide – også i fremtiden er vigtigt. Studier viser, at vi tror, vi bruger meget færre penge i pensionslivet, men reelt bruger størstedelen af os 80 procent af vores nuværende budget til forbrug i pensionslivet. Så pension er egentlig bare et teknisk ord for ”jeg-kan-blive-ved-at-leve-det-liv-jeg-lever-nu". Derfor har vi samarbejdet med NorthSide om festivalen i 2049, da musik og gode oplevelser er noget, de fleste af os holder af og vil nyde resten af livet. 

Se eventet på Facebook

Men hvorfor kun 250 kr.?

Vi tilbød et begrænset antal very-early-bird billetter til en særligt lav pris for at vise, at selv små penge i dag med tiden kan vokse sig meget større. Det er dét, pensionsindbetalinger handler om: at sætte noget til side nu, som bliver til noget mere i fremtiden, så man kan blive ved at leve det liv, man gerne vil leve. Din very-early-bird pris var 250 kr. + gebyr. Danica Pension betalte differencen op til særprisen på i alt 1500 kr. + gebyr.

Opsparing behøver ikke være svært

Godt nyt. Den gennemsnitlige levealder bliver højere og højere. Men et længere liv betyder også, at du skal bruge flere penge. Det får man ved at arbejde længere og ved at lægge flere penge til side undervejs. Helt grundlæggende er vi ikke særlig gode til at give slip på vores penge i dag – også selvom vi får dem tilbage igen og mere til engang i fremtiden. Med Save More Tomorrow har vi gjort det nemmere for dig at sikre din pension uden, at det kan mærkes her og nu.

Læs mere

Fælles om en grøn fremtid

Når NorthSide årligt åbner pladsen for 35.000 daglige festivaldeltagere, er der et stort fokus på miljø og bæredygtighed. Det fokus er ikke kun isoleret til de tre dage, hvor festivalen foregår, det foregår hele året. At se langsigtet på at forbedre miljø og klima er noget, både NorthSide og Danica Pension er enige om. I Danica Pension arbejder vi for at fremme den bæredygtige udvikling og skabe et positivt bidrag til samfundet.

Læs mere

FAQ

 • Om kampagnen

  Om kampagnen

  Hvis du kan lide musik nu, kan du vel også lide det i fremtiden? Vi har indgået et samarbejde med NorthSide om festivalen i 2049, fordi vi mener, det er vigtigt, at vi i pensionslivet bliver ved med at gøre de ting, vi godt kan lide nu. Pension er jo egentlig bare et teknisk ord for jeg-kan-blive-ved-med-at-leve-det-liv-jeg-lever-nu.

  Vi sætter derfor et begrænset antal billetter til salg til kun 250 kr. Danica Pension har betalt differencen op til særprisen – prisen på very-early-bird billetten – på i alt 1500 kr. + gebyr. Der er maks. 2 billetter pr. kunde.

  Billetsalget åbner torsdag den 16. januar 2020 kl. 10 hos Ticketmaster. Du vil ikke kunne søge billetterne frem på Ticketmasters hjemmeside. Der er er meget begrænset antal billetter. Kampagnen kører så længe, der er billetter eller frem til 15. februar 2020.

  Danica Pension er ansvarlig for kampagnen. Ved spørgsmål og kommentarer til kampagnen kontakt: NorthSide@danicapension.dk

 • Hvem kan deltage i kampagnen?

  Hvem kan deltage i kampagnen?

  Alle – både kunder og ikke-kunder af Danica Pension – kan købe en billet. Undtaget er dog Danske Bank koncernens egne medarbejdere.

 • Billetbetingelser

  Billetbetingelser

  Very-early-bird billetten er gyldig for én person til NorthSide 2049. Billetten er ikke gyldig til NorthSide i årene 2020-2048. Datoen for NorthSide 2049 offentliggøres i 2048. Værdi 1500 kr.+ gebyr. Danica Pension er ansvarlig for kampagnen og betaler differencen til særprisen på 250 kr. + gebyr. Billetten kan ikke kombineres med andre pakkeprodukter. Billetten kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper. Se desuden Ticketmasters generelle billetbetingelser på www.ticketmaster.dk. Der tages forbehold for ændringer.

  Billetten vil blive tilsendt som print-version til din mail. Sørg for at arkivere den i din indbakke, så du kan finde den igen i 2049. Du kan altid kontakte Ticketmaster Servicecenter og få billetten gensendt. For spørgsmål kontakt: NorthSide@danicapension.dk.

 • Returret

  Returret

  Læs mere om returret i forbindelse med køb på Ticketmaster her. I tilfælde af ændringer gælder almindelige Ticketmaster vilkår. Dem kan du læse mere om her.

 • Kontaktinfo

  Kontaktinfo

  Alle spørgsmål til kampagnen skal rettes til Danica Pension på mailadressen NorthSide@danicapension.dk, så vil du blive kontaktet inden for 48 timer. Du kan læse meget mere om NorthSide på NorthSide.dk

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?