Hvorfor løbe fra fremtiden, når I kan følges?

Hvornår begynder fremtiden egentlig? Og hvem er du, når du står midt i den? Det er svære spørgsmål. Men svarene er med til at forme dit liv.


For fremtiden er det ‘nu’, du skaber med dine beslutninger i dag. Og i et hvilket som helst ‘nu’ vil du altid være dig. Du er dig om 10 år. Om 30 år. Med din smag, dine behov og dine særlige særheder.

Jo bedre du lærer din fremtid at kende – desto mere kan du få ud af den. Måske du ligefrem kan blive venner med den?

Du kan få hjælp og rådgivning om din pension hos os. På den måde bliver det nemmere for dig at træffe de rette beslutninger nu og her, så du er bedre stillet fremover – både i dit arbejdsliv og privat.


Fordelene ved at lære sin fremtid bedre at kende er, at du...kan blive rigtigt dækket, hvis der skulle ske dig eller din familie nogetfår overblik over, hvordan du kommer i mål med dine drømmekan få hurtig og nem adgang til online læge, psykolog og diætistved, om du sparer nok op til livet efter arbejdsmarkedetkan vælge, hvor stort et bæredygtigt fokus du ønskerløbende kan få at vide, hvornår du bør tjekke din pension

Se, hvordan vi byder fremtiden velkommen

 

581bb0d3-74cd-46a7-9303-1e3134f52499

 

 

Det siger danskerne om fremtiden


Fremtiden er et spændende emne. For mange er det lidt en abstrakt størrelse, da det er de færreste af os, der render rundt med en krystalkugle. Alligevel er det et emne, der ligger os alle meget på sinde. Faktisk svarer hele 95 procent af danskerne i en ny YouGov-undersøgelse (sommeren 2022), at de tænker og forholder sig til fremtiden.

Meget tyder altså på danskerne har et relativ positivt indtryk af deres økonomiske muligheder, når de skal på pension. Men for at forventninger og drømme skal gå i opfyldelse, kræver det lidt arbejde hos den enkelte. Det kræver, at du forholder dig til din pension og lærer din fremtid bedre at kende. For jo bedre du lærer din fremtid at kende – desto mere kan du få ud af den. Og hvem ved, måske du ligefrem kan blive venner med den.


Undersøgelsen viser blandt andet, at...

Mere end halvdelen (51 procent) tror, at deres levestandard bliver uændret eller bedre, når de går på pension

2 ud af 3 danskere (69 procent) er trygge ved, at de har sparet nok op til pensionisttilværelsen

3/4 af danskerne forventer at have sparet nok til at realisere deres drømme i fremtiden

 

Og knap 9 ud af 10 (88 procent) forventer, at deres pensionsopsparing har betydning for deres levestandard, når de er pensionister.

Kilde: YouGov-undersøgelse for Danica Pension, sommer 2022

Venner med sin fremtid
– hvad er det for noget sludder?

 

Måske du sidder og undrer dig over idéen om at være venner med sin fremtid. Men forklaringen er faktisk ret lige til...

Her fortæller vores kollega i Danica Pension Nikolai Lipsøe, hvorfor det er sund fornuft at være gode venner med sin fremtid – og hvordan hans pensionsordning spiller ind i planerne for fremtiden.

 

a5db4636-4a38-492e-848d-363ff7184748

 

Konkurrence: Hvad skal du nå, inden du stiller træskoene?

Du kender måske til en træskoliste eller den engelske pendant – en såkaldt bucketlist. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at man skriver ned, hvad man ønsker at opleve, inden man stiller træskoene eller på engelsk ‘kicks the bucket’.

På nogens træskoliste er der et ønske om, at samle hele familien på en ferie i Sydeuropa, andre vil springe i faldskærm, og så er der dem, der gerne vil blive boende i deres hus til en dag, de stiller træskoene.

Men hvad er dine drømme og ønsker for fremtiden? Gå ind på Danica Pensions facebookside, og giv dit besyv med. Så deltager du i lodtrækningen om et par træsko uden hælkappe!

Vinderen trækkes den 7. november 2022.


Danica Pensions facebookside

KONKURRENCEBETINGELSER: Der er 10 stk. Bulloch Raggertræsko på højkant til en værdi af 198 kr./stk. Træskoene fås i farven sort i størrelse 38-47. Den 7. november 2022 finder vi 10 vindere ved lodtrækning blandt de deltagere, der har skrevet deres fremtidsdrøm i kommentarfeltet på facebookopslaget. De 10 vindere offentliggøres med navn i kommentarfeltet under opslaget den 7. november 2022. Vinderne kontaktes samme dag (via Facebook Messenger) og bedes derefter oplyse ønsket skostørrelse samt postadresse, som præmien kan leveres til. Danica Pension sørger for, at præmien bliver leveret med post. Har en vinder ikke svaret på vores besked senest den 12. december 2022 frafalder præmien. Hvis præmien ikke afhentes fra pakkeshoppen inden for den frist, der er udstedt af pakkedistributøren, frafalder præmien også. Ansatte i Danske Bank-koncernen kan ikke deltage.

Lær din fremtid bedre at kende allerede i dag


Tag et PensionsTjek


Gå til netpension


Gå til Mobilpension

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes