Vi udbygger Sundhedspakken med læger, psykologer og diætister

 Som noget helt nyt får jeres medarbejdere og deres familie fra den 1. januar 2021 nem og hurtig adgang til en læge, psykolog og diætist via telefon eller video – uden at anmelde til os eller gå til egen læge først. Det gør det nemt at få hurtig afklaring og tage sig af de små problemer, før de bliver større.

Spørg lægen, psykologen og diætisten

Spørg om alt lige fra eksem og kost til hjertebanken og søvnproblemer.

Second opinion via Best Doctors®

Få et andet sæt øjne på en diagnose eller behandling.

For dig og din familie

Din partner og dine børn op til 24 år er også dækket.

Direkte på mobilen eller din computer

Få hurtig hjælp fra stuen, kontoret eller på ferien.

Du behøver ingen henvisning

Du skal hverken gå til lægen eller anmelde til os.

Åbent til kl. 21

Få hurtig afklaring, når du har brug for det.

Kom problemerne til livs, før de bliver til sygedage

Stress og andre livsstilsrelaterede sygdomme er en stigende udfordring og har store konsekvenser for den enkelte, virksomheden og samfundet. Ca. 430.000 danskere har symptomer på stress hver dag*.

Forskning siger, at en tidlig og professionel indsats er afgørende. Men vi kan se, at alt for mange venter for længe med at bede om hjælp. Med den nye sundhedspakke tager vi derfor et væsentligt skridt i forhold til at gøre det lettere at tage tingene i opløbet og fastholde en sund livsstil.

*Kilde: Professor Tage Søndergaard Kristensen, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA)

Sundhedseksperter online

Fremover kan dine medarbejdere og deres familie få hjælp fra læger, psykologer og diætister via vores partner Teladoc, så snart behovet opstår. Det gør det nemt at tage eventuelle problemer i opløbet.


Hurtigt fat i lægen

Er børnene syge, har dine medarbejdere smerter, eller har de brug for at stille et hurtigt spørgsmål om deres eller familiens helbred? Så kan de nemt bestille en tid og tale med en læge hver dag fra kl. 6 til 21 – også i weekenden. De kan tale med lægen, så ofte de vil, og få hjælp med alt fra recepter til en hurtig henvisning til en speciallæge.


Tal med psykologen

Føler dine medarbejdere sig stresset, er de bekymret for deres børn, eller mangler de råd og værktøjer til at håndtere hverdagen? Så er det godt at have psykologen lige ved hånden. Dine medarbejdere kan booke en konsultation via telefon eller video, de kan tale med psykologen om stort og småt – og de kan få et forløb på op til 5 samtaler, hvis de har brug for det.


Personlig kostvejledning af diætisten

Vil dine medarbejdere gerne leve sundere, tabe sig, eller har de spørgsmål til en speciel diæt, kan de booke en tid og få personlig kostvejledning af en diætist. Medarbejderne og deres familiemedlemmer kan spørge om alt fra a til z – og tale med diætisten så mange gange de vil.


Second opinion via Best Doctors®

Dine medarbejdere kan også fortsat få et ekstra sæt øjne på en diagnose eller behandling fra én af verdens bedste læger via Best Doctors®, hvis de eller én i deres nærmeste familie bliver syg. På den måde kan de være sikre på, at de får den bedste behandling.

Så nemt er det

Få hurtigt fat i lægen, psykologen og diætisten. Book en tid, og bliv ringet op med råd og vejledning via telefon eller videokonsultation med eksperterne.

Gå til danicapension.dk, log på netpension
eller åbn app’en Mobilpension

Book en tid hos lægen,
psykologen eller diætisten

Få hjælp og vejledning
af eksperterne

Du kan blandt andet spørge om

Du kan blandt andet spørge om