Velkommen til Danica Pension

Vi er glade for at byde dig og din virksomhed velkommen til Danica Pension. Nedenfor kan du læse, hvad der sker i den nærmeste fremtid, og hvad det betyder for dig og dine medarbejdere.

Vores vigtigste opgave er at sikre, at du og dine medarbejdere fortsat har den bedste pensionsordning. Og at I får den allerbedste rådgivning. Her kan du læse mere om, hvad der kommer til at ske i den kommende tid.

Det kommer der til at ske

  1. Vi flytter administrationen af jeres pensionsordninger til Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (1. halvår 2019)
  2. Vi fusionerer Danica Pensionsforsikring A/S og Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (i løbet af 2019)

Du og dine medarbejdere skal fortsat gøre, som I plejer

Indtil vi flytter administrationen af jeres pensionsordninger til Danica Pension, vil det meste være, som det plejer. Det eneste, du og dine medarbejdere vil opleve, er at der skiftes navn til Danica Pension for eksempel i breve, på hjemmesiden og i de onlineløsninger, I kender.

  • Har du spørgsmål, skal du fortsat kontakte din sædvanlige kontaktperson
  • I skal fortsat oprette og afmelde medarbejdere og give besked om orlov i  e-Pension
  • Dine medarbejdere kan som altid ringe til os på 70 13 26 26
  • Dine medarbejdere skal anmelde skader, som de plejer

Du og dine medarbejdere vil få mere information fra os, når der er nyt om jeres firmapensionsaftale og pensionsordninger.

Vi glæder os til at hjælpe jer

Vi glæder os til at hjælpe med at sikre, at I fortsat har den bedste firmapensionsaftale. Så kan du og dine medarbejdere være trygge ved, at I er godt dækket, og at I sparer op til et godt, langt liv på pension.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vil du lære Danica Pension lidt bedre at kende?