e-Helsetjek

Pension og sundhed går hånd i hånd. Hvis du skal nyde din formue, den dag du går på pension, skal helbredet være i orden. Med sundhedsportalen kan du teste din sundhed, når som helst og hvor som helst du ønsker det.

”Bedre Dag” tilbyder dig:

 • at teste din sundhed og få kvalificeret hjælp online med e-Helsetjek
 • at bestille online konsultation hos en sygeplejerske
 • konsultation med læge på video
 • at bestille tid til den helt store forebyggende helbredsundersøgelse

”Bedre Dag” kender du sikkert allerede. Dette tilbud er stadig gældende, og du kan teste din sundhed og få kvalificeret hjælp online med e-Helsetjek, bestille online vagtlægehjælp, samt bestille tid til den helt store forebyggende helbredsundersøgelse.

Log på https://danicabedredag.aleris.dk. Af sikkerhedsmæssige grunde skal du logge på med NemID.
Skulle du mod forventning opleve tekniske problemer kan du kontakte Danica.helpdesk@aleris-hamlet.dk.

e-Helsetjek

 • e-Helsetjek

  Svar på en række spørgsmål og find ud af, om din sundhed er i top, eller om du med fordel kan ændre vaner. Tjekket munder ud i en anbefaling af, hvad dit næste skridt kan være i jagten på et bedre helbred og en farve til din samlede sundhed: grøn, gul eller rød.

  Er du gul eller rød, kan du booke en online-konsultation hos en sygeplejerske hos Aleris-Hamlet Hospitaler, Danmarks største privathospital. I taler om, hvordan din dårlige vane bliver afløst en god. Og har du stresssymptomer, drikker du for meget eller lider af søvnløshed, hjælper Aleris-Hamlet dig i behandling.

  Dine svar er helt anonyme. Hverken din arbejdsgiver eller vi ved, hvad du svarer, og hvem der får røde og gule resultater.

  Pris: e-Helsetjekket og fire konsultationer er gratis.

  Tag et e-helsetjek

 • Videodoktor

  Er du træt af at vente i kø til lægevagten? Videodoktor er en unik mulighed for at købe speciallægehjælp online til dig selv og din familie uden for normal åbningstid. Du kan ringe direkte op til vagtlægen på Bedre Dag-app’en eller hjemmesiden. Videodoktor fører journal og kan udskrive recepter fuldstændig på samme måde, som din egen læge. Er lægen i tvivl om, hvad du fejler, bliver du henvist til et offentligt sygehus eller skadestue.

  Pris: 299 kr. pr. konsultation

  Bestil en tid nu

 • Forebyggende helbredsundersøgelse

  Den omfattende undersøgelse foretages på et af Aleris-Hamlets hospitaler af en special­-læge og varer ca. to timer. Du får klar besked om din sundhedstilstand, så du i tide kan forebygge eller helbrede sygdom. Samtidig får du rådgivning om, hvordan du holder dig sund og rask - uanset din alder og fysiske tilstand. Efter undersøgelsen modtager du en fortrolig helbredsrapport i lægmandssprog med dine resultater.

  Pris: 5.000 kr.

  Bestil en tid nu

Hvad kan vi hjælpe med?

Vil du lære Danica Pension lidt bedre at kende?