Webrådgivning

Med webrådgivning får du samme gode rådgivning, som når du møder en pensionsrådgiver ansigt til ansigt. Men da det foregår via nettet og telefon, så bestemmer du selv hvor, hvornår og hvorhenne du vil være. Det eneste, det kræver, er, at du har adgang til en PC eller en Mac.

Rådgivning når og hvor det passer dig

 • Pensionsrådgivning når du er på arbejde, er hjemme eller hvis du f.eks. er udstationeret
 • Du følger med i rådgivningen på din egen computer
 • Du booker selv en web-rådgivning med NemID

Ring og book et møde på 45 13 45 81

Læs mere

 • Hvad er webrådgivning?

  Hvad er webrådgivning?

  Med webrådgivning får du samme gode rådgivning, som når du møder en pensionsrådgiver ansigt til ansigt. Men da det foregår via nettet og telefon, så bestemmer du selv hvor, hvornår og hvorhenne du vil være. Det eneste, det kræver, er at du har adgang til en PC eller en Mac.

  Hvor det passer dig bedst

  Måske passer det dig bedst at tage den årlige samtale med pensionsrådgiveren, når du sidder hjemme i dit køkken i ro og mag. Det kan også være, at du arbejder i Singapore eller New York som udstationeret for din virksomhed og ikke har nem adgang til et klassisk møde med pensionsrådgiveren. Her passer webrådgivning perfekt.

  Samme uddannelse og værktøjer

  Vores webrådgivere har samme høje uddannelse som alle øvrige rådgivere, og de benytter de samme enkle og overskuelige rådgivningsværktøjer, der giver dig mulighed for at se de økonomiske konsekvenser af eventuelle ændringer i din pensionsordning med det samme. Du har med andre ord de helt samme muligheder for at føle dig godt rådgivet, som efter et klassisk møde med rådgiveren.

  Kontakt os for et møde

  Vil have gennemgået din opsparing og dine forsikringer med en af vores webrådgivere, så ring til os på 45 13 45 81, så aftaler vi en tid, som passer dig.

  Hvis du sidder med et konkret spørgsmål, som du gerne vil have svar på her og nu, kan du kontakte os på 33 28 28 28.

 • Sådan er forløbet

  Sådan er forløbet

  Som udgangspunkt sætter vi en time af til mødet. Så er vi sikre på at komme helt rundt om rådgivningen. Vi er dog som regel færdige inden da. 

  Inden mødet
  Det eneste, du skal gøre inden mødet, er at sende os dine seneste oplysninger fra PensionsInfo. På den måde får vi overblik over dine opsparinger og forsikringer i andre pensionsselskaber og banker og har mulighed for at forberede os bedst muligt.

  Her finder du en guide til, hvordan du sender oplysningerne til os (pdf)
  Læs mere om PensionsInfo

  Et par gode råd inden webrådgivningen

  • Hav ro omkring dig; du skal træffe nogle vigtige valg undervejs
  • Hav din PC/Mac klar til det aftalte tidspunkt
  • Hav NemID klar, så du kan underskrive elektronisk med det samme

Hvad kan vi hjælpe med?

Vil du lære Danica Pension lidt bedre at kende?