Du har nogle år til pension

Flere veje til en bedre økonomi

Du bør overveje, om din pensionsopsparing svarer til dit behov. Hvor meget ønsker du at få udbetalt som pensionist ved siden af de offentlige ydelser? Og i hvor lang tid? Vi lever heldigvis længere, og derfor er der god grund til løbende at overveje om din opsparing er stor nok.

Hvordan får du råd til et godt seniorliv?

Ser din indtægt, når du går på pension, fornuftig ud? Det er vigtigt, at du har truffet et bevidst valg ud fra dine behov. Du har flere muligheder for at forbedre din økonomi – både nu og senere.

Hvordan får du din opsparing til at række så langt som muligt?
Du kan spare mere op: Selv mindre beløb kan nå at vokse sig store, når du regner renters-rente effekten med. Og jo før, jo bedre. Der er stadig pæne skattemæssige gevinster ved pensionsopsparing.

Du kan gå efter et større afkast: Hos Danica Pensionsforsikring A/S kan du vælge mellem markedsrenteprodukterne: Tidspension eller Markedspension. Vælger du f.eks. Tidspension, har du mulighed for at få flest penge ud, når dit behov er størst – altså i de første år af dit liv på pension. Læs mere om Tidspension her.

Du kan arbejde et par år ekstra: Hvem siger, du skal gå på pension som 60-årig, hvis du har evnerne, mulighederne og lysten til at fortsætte til du er f.eks 62 år. Et par år ekstra på jobbet kan få din pension til at vokse betydeligt.

Ønsker du rådgivning om, hvordan du bedst muligt tilrettelægger din pension, er du velkommen til at kontakte os.

Seniorseminar

Som kunde i Danica Pensionsforsikring A/S kan du komme på gratis seniorseminar med vores pensionseksperter.
 
Se, når der er seminar nær dig

Hvad kan vi hjælpe med?

Vil du lære Danica Pension lidt bedre at kende?