Bliv kunde – det får du hos os

En god pensionsordning gør din virksomhed mere konkurrencedygtig. Med en stærk pensionsordning bliver det lettere for dig at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Dermed bliver dit firma en endnu mere attraktiv arbejdsplads, hvilket kan være med til at styrke din position i markedet.Kontakt os nu

Tlf.: 70 13 23 23

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.

I Danica Pension forsøger vi altid at være et skridt foran, så du og dine medarbejdere til enhver tid er sikret bedst muligt. Når livet ændrer sig – eksempelvis ved ægteskab eller familieforøgelse – tager vi proaktivt fat i jer og kommer med klare anbefalinger til, hvordan du eller din medarbejder bedst muligt tilpasser forsikringer og pensionsopsparing til den nye situation. Det giver tryghed. Gennem hele livet.

Vi tager hånd om dine medarbejdere, hvis de bliver ramt af sygdom – før, under og efter. Danica Pension har ét af Danmarks bedste sundhedskoncepter, og ved at sætte tidligt ind hjælper vi mange hurtigere tilbage i arbejde. Det skaber trivsel og sparer sygedage for virksomheden. Samtidig gør vi en dyd ud af at være ordentlige, hvilket har sikret os de laveste klagerater i branchen.

Med Netpension Firma, og vores øvrige online-værktøjer, gør vi det nemt og hurtigt for jer at administrere virksomhedens pensionsforhold. Og med månedlige rapporter dokumenterer vi løbende den værdi, vi skaber. Vi tilbyder også seminarer og webinarer, hvor I kan blive opdateret på de ændringer i pensionsverden, som har betydning for jer.

Pensionsopsparing

Klæd dine medarbejdere på med den rette pensionsopsparing, så de er økonomisk godt stillet til et langt liv på pension.

Læs mere

Forsikring

Sikr dine medarbejdere med de rette forsikringer. For det kan skabe tryghed for den enkelte og for virksomhed som helhed.

Læs mere

Sundhed

Få inspiration til at forbedre sundheden og trivslen på arbejdspladsen samt konkrete værktøjer til forebyggelsesindsatser.

Læs mere

Er du selvstændig?

Vi gør det nemt for dig at komme i gang med pensionsopsparingen og blive ordentligt forsikret.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.