Bæredygtig drift

Vi integrerer bæredygtighed i vores daglige drift fra vores tilgang til dataetik, indkøbsprocesser, skatteområdet til ansvarlig kunderådgivning. 

 • Dataetik

  Dataetik

  Danica Pension har deltaget i udviklingen af Forsikring & Pensions dataetiske principper, der blandt andet sætter fokus på transparens, personalisering, forebyggelse og datasikkerhed.

  Læs mere

 • Bæredygtig leverandørstyring 

  Bæredygtig leverandørstyring 

  Vi bestræber os på at sikre, at de produkter og tjenesteydelser, vi køber, er produceret ansvarligt. Vores Supplier Code of Conduct beskriver vores krav og forventninger til vores leverandører.

  Læs mere

 • Ansvarlig kunderådgivning

  Ansvarlig kunderådgivning

  Vi bestræber os på at yde rådgivning med integritet og har en vision om at være kundernes tryghedsrådgiver. Vi vil være proaktive og kontakte kunderne, når der sker livsbegivenheder eller nye tiltag, der har indflydelse på kundernes pensionsordning. Gennem rådgivning og klare anbefalinger vil vi bidrage til, at vores kunder kan være finansielt trygge hele livet – uanset om de bliver ramt af længerevarende sygdom eller går på pension.

 • Skatteprincipper for investeringer

  Skatteprincipper for investeringer

  Skat og investeringer er et integreret fokusområde for Danica Pensions arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed. Et konkret eksempel er investeringer på EU’s sortliste over skattely.

  Danica Pension vil ikke fremadrettet foretage nye illikvide investeringer gennem lande, som for eksempel Cayman, der er på EU’s sortliste over skattely. Dette gælder så længe det pågældende land er på listen.

  Vores skatteprincipper for investeringer beskriver vores tilgang til skat og forventninger til de virksomheder og fonde, vi investerer i. Principperne kan downloades her.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?