Gå til hovedindhold

Kort om os

Vi har ca. 1 mio. kunder i Danmark og Norge. Vi har specialiseret os i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer, og vores samlede pensionsformue er på ca. 470 mia. kroner med ca. 30 mia. kroner i årlige indbetalinger.

En koncern i ryggen
Danica Pension er et 100 procent ejet datterselskab i Danske Bank-koncernen. Vores regionskontorer er placeret i større danske byer, og vi har et datterselskab i Norge, hvor vi oplever stor vækst.

800 medarbejdere i to lande
Vi beskæftiger cirka 800 medarbejdere. Selskabet er ledet af administrerende direktør Ole Krogh Petersen, og Søren Lockwood udgør direktionen.

Til at tale med
I de seneste år har vi arbejdet på at sikre mere åbenhed om det, der interesserer vores kunder. Vi har eksempelvis skabt fuld åbenhed om omkostninger og afkast.

Vi udvikler løbende vores kundeservice og rådgivning med nye løsninger, som gør det nemt at være kunde i Danica Pension. Eksempelvis har vi udviklet værktøjet PensionsTjek, der sikrer, at vores kunder løbende får tilpasset deres pensionsordninger, så de altid er fornuftigt dækket ind. Vi er proaktive og vil være et skridt foran kunderne. Det betyder, at vi kontakter vores kunder med klare anbefalinger til deres pensionsordning, når der sker væsentlige ændringer i deres liv som eksempelvis flytning, ægteskab eller lønændring. 

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?