Kort om os

Vi har cirka en million kunder i Danmark og Norge. Vi har specialiseret os i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer, og vi forvalter en samlet pensionsformue er på cirka 500 milliarder kroner med cirka 35 milliarder kroner i årlige indbetalinger.

En koncern i ryggen
Danica Pension er et 100 procent ejet datterselskab i Danske Bank-koncernen. Vores regionskontorer er placeret i større danske byer, og vi har et datterselskab i Norge, hvor vi oplever stor vækst.

1.000 medarbejdere i to lande
Vi beskæftiger cirka 1.000 medarbejdere i Danmark og Norge. Selskabet er ledet af adm. direktør Ole Krogh Petersen, og derudover udgør Søren Lockwood, Thomas Dyhrberg Nielsen og Jesper Bjerre direktionen.

Til at tale med
Vi arbejder hele tiden på at blive så åbne og transparente om det, der interesserer vores kunder og øvrige interessenter. Vi har eksempelvis fuld åbenhed om omkostninger, afkast, og hvad vi investerer i.

Vi udvikler løbende vores kundeservice og rådgivning med nye løsninger, som gør det nemt at være kunde i Danica Pension. Eksempelvis har vi udviklet værktøjet PensionsTjek, der sikrer, at vores kunder løbende får tilpasset deres pensionsordninger, så de altid er fornuftigt dækket ind. Vi er proaktive og vil være et skridt foran kunderne. Det betyder, at vi kontakter vores kunder med klare anbefalinger til deres pensionsordning, når der sker væsentlige ændringer i deres liv som eksempelvis flytning, ægteskab eller lønændring. 

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?