Samfundsansvar og bæredygtighed

Hos Danica Pension er vi specialister i pensionsopsparinger, forsikringer og sundhedstiltag. Det hjælper vi cirka en million kunder i Danmark og Norge med. Overfor dem, os selv og fremtidige generationer har vi et naturligt ansvar for at beskytte og forbedre vores samfund. Vi vil drive vores forretning ansvarligt, bæredygtigt og transparent – og bidrage positivt til de samfund, vi er en del af.

79d34304-00090256-66301e2c

Her kan du høre Danica Pensions CEO, Ole Krogh Petersen samt chef for samfundsansvar og bæredygtighed, Dorte Eckhoff fortælle om vores strategi frem mod 2025.

Vores tilgang og ambitioner

Samfundsansvar og bæredygtighed er et centralt element i Danica Pensions forretningsstrategi. Derfor har vi defineret en strategi i 2019 med strategiske mål frem mod 2025. Vi har valgt tre strategiske temaer, som understøtter FN's Verdensmål – nemlig Klima og miljø, Finansiel tryghed og Sundt arbejds- og seniorliv.

For at bygge et stærkt fundament vil vi integrere bæredygtighed i kerneforretningen. Derfor vil vi arbejde med bæredygtige investeringer, bæredygtig drift, bæredygtig arbejdsplads & kultur og skabe gode partnerskaber med lokalsamfundet. Vi vil desuden leve op til øget lovgivning inden for bæredygtighed, vores internationale forpligtelser samt øge vores transparens og kommunikation.

Læs mere om vores tilgang og ambitioner

Nedenfor kan du se og downloade vores folder om samfundsansvar og bæredygtighed på både dansk og engelsk.

 

Læs om vores bæredygtige investeringer

Bæredygtige investeringer er en grundsten for, at vi kan skabe attraktive afkast til din pensionsopsparing. Samtidig er det en vigtig del af vores ambition om at bidrage positivt til samfundet.

Læs mere

Bæredygtig drift

Vi integrerer bæredygtighed i vores daglige drift fra vores tilgang til dataetik, indkøbsprocesser, skatteområdet til ansvarlig kunderådgivning.

Læs mere

Bæredygtig arbejdsplads

Vi arbejder for at skabe en arbejdsplads, der er sikker, sund, engagerende, mangfoldig
og bæredygtig.

Læs mere