En koncern i ryggen
Danica Pension er et 100 procent ejet datterselskab i Danske Bank-koncernen. Vores regionskontorer er placeret i større danske byer.

900 medarbejdere i Danmark
Vi beskæftiger cirka 900 medarbejdere. Selskabet er ledet af adm. direktør Mads Kaagaard, og derudover udgør Dorte Bilsgaard, Thomas Dyhrberg Nielsen og Jesper Bjerre direktionen.

Til at tale med
Vi arbejder hele tiden på at blive så åbne og transparente om det, der interesserer vores kunder og øvrige interessenter. Vi har eksempelvis fuld åbenhed om omkostninger, afkast, og hvad vi investerer i.

Vi udvikler løbende vores kundeservice og rådgivning med nye løsninger, som gør det nemt at være kunde i Danica Pension. Eksempelvis har vi udviklet værktøjet PensionsTjek, der sikrer, at vores kunder løbende får tilpasset deres pensionsordninger, så de altid er fornuftigt dækket ind. Vi er proaktive og vil være et skridt foran kunderne. Det betyder, at vi kontakter vores kunder med klare anbefalinger til deres pensionsordning, når der sker væsentlige ændringer i deres liv som eksempelvis flytning, ægteskab eller lønændring.