40.000 selvstændige kan ikke tage fejl

Du har sikkert oplevet, at der ikke er nok timer i døgnet, og dem der er, vil du helst bruge på at få ordrer i bogen, så du har sikkerhed i, at din virksomhed og dit levebrød fortsætter.

Men det er ikke den eneste måde, du kan sikre dig og din virksomhed. Med en pensionsordning hos os bliver du en del af et netværk med 40.000 andre selvstændige. Vi har 44 milliarder kroner under forvaltning og giver dig proaktiv pensionsrådgivning fra 30 særlige rådgivere.

Vores erfaring med pensionsløsninger for selvstændige er udviklet og optimeret over 30 år, så du altid har den rigtige pensionsordning – nu og i fremtiden.

Kom godt i gang

– eller ring og hør mere på tlf.: +45 45 12 59 02

5 gode grunde til at starte din pensionsordning

 • ▷  Specialiserede rådgivere

  30 særlige rådgivere kun med et fokus – dig

  Vores særligt uddannede chefrådgivere rådgiver udelukkende selvstændige og kan hjælpe dig med virksomhedsskatteordninger, holding og andre relevante forhold. Du får eget direkte nummer til din rådgiver, der kan besvare eventuelle spørgsmål med det samme.

 • ▷  Attraktive priser

  En særligt fordelagtig pensionsordning

  Vores aftale med PFS er forhandlet på vegne af mere end 40.000 selvstændigt erhvervsdrivende, hvilket sikrer dig favorable priser og vilkår.

 • ▷  Vi hjælper dig med at styrke sundheden

   

  Bliver du syg, er der hjælp at hente

  Gennem pensionsordningen tilbyder vi effektiv forebyggelse, tidlig indsats og hurtig behandling, så vi sammen kan styrke din og familiens sundhed. Du kan komme eventuelle problemer hurtigt til livs via online læge, psykolog og diætist – samt nem og digital skadesanmeldelse. Og med Step CareTM får du et skræddersyet behandlingsforløb med hjælp hele vejen.

 • ▷  Proaktiv rådgivning

  Få besked, hvis du skal gøre noget

  Hvis der sker ændringer i dit liv, og det er smart at tilpasse noget i din pension, kan vi kontakte dig og give proaktiv rådgivning og klare anbefalinger, der er nemme at handle på. Så behøver du ikke bekymre dig om, du er har den rigtige pensionsordning.

 • ▷  Vi forstår dig

  Specialister i selvstændige

  Vi har i mere end 30 år arbejdet med selvstændige og har opbygget en service og et betjeningskoncept, der med data og dygtige rådgivere forstår dig som selvstændig og branchen, du er i.

Vi kender dig og dine behov

Uanset om du er...

 

Din virksomhed eksisterer i kraft af dine visioner og dit entreprenørskab. Uden dig er der ingen virksomhed, hvilket gør dig til din virksomheds absolut vigtigste ressource. Du er med andre ord virksomheden.

Din ekspertise er det, der gør din virksomhed unik. Og det er din ekspertise og erfaring, som dine kunder værdsætter og betaler for. Det har du uden tvivl styr på.

Men hvad med din pension – har du også styr på den?

Med en pensionsordning hos os, er det nemt for dig at sikre dig, din familie og ikke mindst din virksomhed. Vi har forskellige løsninger, du kan vælge allerede i dag.

Er du klar til at tale pension?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at fremtidssikre din opsparing. Klik på knappen herunder, afgiv nogle få informationer om dig selv og din virksomhed, og bliv ringet op snarest muligt.


Kom godt i gang

Klar, parat, opspar!Step 1

Du udfylder fem felter i formularen,
og sender det til os.Step 2

Vi kontakter dig, afklarer dine behov og starter  
oprettelsen af din pensionsordning.Step 3

Din nye pensionsordning lander i din netpension
– klar til din underskrift.

Jeg vil gerne starte en pensionsordning

Dine muligheder

Du kan hurtigt og let komme i gang med din pensionsordning.

Vi har flere forskellige muligheder på hylderne, så du selv kan vælge, om du kun vil have en opsparing, eller om du vil have en pensionsordning med forsikringer og i så fald, hvor meget du vil være dækket.

 


 

Kun opsparing

– Til livet efter arbejde

Basis

– Kom i gang for et lille beløb

Flex

– En løsning tilpasset dig

Månedlig indbetaling Fra 2.000 kr.2.000 kr. Fra 4.000 kr.
Tab af erhvervsevne NejJa Ja, høj fleksibilitet
Kritisk sygdom NejJa, fast beløb Ja, tilpasset dine ønsker
Sundhedssikring TilvalgJa Ja

 

Er du klar til at tale pension?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at fremtidssikre din opsparing. Klik på knappen herunder, afgiv nogle få informationer om dig selv og din virksomhed, og bliv ringet op snarest muligt.


Kom godt i gang

Pension for Selvstændige og Danica Pension

– Et samarbejde, der kommer dig til gode

Pension for Selvstændige er en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige. PFS arbejder for at sikre gode pensions- og forsikringsordninger for dig, din familie og din virksomhed.

Video: Direktør for Pension for Selvstændige Lars Kvistskov Larsen fortæller her, hvorfor samarbejdet mellem PFS og Danica Pension er en fordel for de 40.000 PFS' medlemmer.

 

På vegne af mere end 40.000 selvstændigt erhvervsdrivende, med mere end 44 milliarder kroner i pensionsformue, har PFS forhandlet en attraktiv aftale på plads med Danica Pension, der er en Danmarks største pensionsudbydere.

 

Sammen har vi et mål om at informere selvstændige om fordele ved at have traditionelle pensionsopsparinger og tilknyttede forsikringer.

 

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.