Tryg er et af Nordens stærkeste finansielle brands og en frontløber i forsikringsbranchen, når det gælder udvikling af nye, innovative forsikringsprodukter og digitale løsninger til kunderne. Tryg er derfor et oplagt match til Danica, som i en årrække har arbejdet målrettet med at bruge teknologi som løftestang til at være et skridt foran i rådgivningen af kunderne.

”I Danica Pension deler vi Trygs vision om at bidrage til vores kunders tryghed. Vi vil være kundernes tryghedsrådgiver ved at være relevante, proaktive og give klare anbefalinger. Derfor er vi glade for, at vi igennem det nye samarbejde kan udnytte vores samlede styrker og digitale innovationskraft til at bidrage til kunders finansielle tryghed – både når firmakunden møder rådgivning fra Tryg, og når den enkelte pensionsopsparer får rådgivning fra Danica,” siger Ole Krogh Petersen, CEO i Danica Pension.

Tryg vil formidle produkter på pensionsopsparing samt risikodækninger på liv, kritisk sygdom og tab af erhvervsevne. Og som noget helt nyt, vil Tryg som en del af partnerskabet tilbyde Danicas attraktive pensionsløsninger under sit eget brand - Tryg Pension.

”Danica er ligesom Danske Bank en af de absolutte frontløbere i den finansielle branche, når det handler om at udvikle nye innovative digitale løsninger som fx enkle selvbetjeningsløsninger til glæde for kunderne. De er dygtige til rådgivning, og samtidig leverer de gode afkast efter omkostninger,” siger Johan Kirstein Brammer som begrundelse for, hvorfor valget er faldet på Danica Pension.

Udover det kommercielle samarbejde, vil Danica og Tryg som en del af aftalen bruge de fælles udviklingskræfter og erfaring til at sætte yderligere fart i udviklingen af digitale løsninger til kunderne.