Kender du en Bedste, der inspirerer sine børnebørn til en aktiv hverdag og fortjener at blive hyldet? Har du lyst til at løbe stafet med dit barnebarn? Eller hvad med en hyggelig dag, hvor I får pulsen op med sjove lege fra ’da Bedste var barn’. 

En mere aktiv hverdag fører på sigt til færre ulykker og et bedre helbred. Og i Danica Pension ønsker vi at tage bedst muligt hånd om dig og din familie før, under og efter sygdom. Derfor har vi indgået et samarbejde med Børneulykkesfonden for at inspirere til øget sundhed og forebyggelse på tværs af generationer.

Med kampagnen Aktive Generationer ønsker vi at samle bedsteforældre og børnebørn om en række sjove aktiviteter, hvor alle kan være med. Vil du og din familie være med?

Nominér din Superbedste
Vi kårer hele Danmarks Superbedste i slutningen at året. Du kan nominere en Bedste, der gør en ekstra indsats for at skabe og inspirere til en aktiv hverdag for sine børnebørn.

Nominér din Superbedste på superbedste.dk

Deltag i Bedsteræs
Bedsteforældre og børnebørn løber stafet sammen. Tag hinanden i hånden og sæt fut i fejemøget i Gentofte lørdag den 20. august eller i Svendborg søndag den 11. september 2016. Som kunde i Danica Pension kan du få 40 % rabat på billetten. Du skal bare bruge rabatkoden Danica2016.

Læs mere og tilmeld jer på bedsteræs.dk

Leg med til Bedstedag
Bedstedag er den bedste dag! På Bedstedagen skal vi lege som ’da Bedste var barn’. Spørg i dit barn eller barnebarns institution, om de leger med.

Læs mere på bedstedag.dk
Læs mere på aktivegenerationer.dk


Vidste du, at…?

  • 54 % af danske mænd på 67 år dyrker motion
  • 64 % af danske kvinder på 67 år dyrker motion
  • 1 ud af 3 børn på 0-5 år har motoriske udfordringer
  • Motion forebygger sygdom, reducerer dødsfald og øger den mentale og fysiske sundhed