Her har vi samlet vores anbefalinger til, hvad du skal gøre i forhold til din pensionsopsparing, din og din families fysiske og mentale sundhed og hvad vi i Danica Pension har gjort i forhold til at ekskludere investeringer i Rusland.

 

Din pensionsopsparing

Vores cheføkonom, Mads Moberg Reumert, råder kunder til at have is i maven. Historisk har markedet stabiliseret sig selv over tid, det vil det også gøre denne gang.

1f71f79b-5270-4e96-a08a-b22878d02ed8

 

Gode råd til at håndtere bekymringer om krigen

Mange bliver i øjeblikket psykologisk påvirket af den magtesløshed, de oplever på grund af den russiske invasion i Ukraine.

Vi har derfor sammen med vores samarbejdspartner 'AS3 Stress og trivsel' udformet nogle gode råd til, hvad man kan gøre for at håndtere bekymringer – både hos sig selv og sine børn.

Download rådene her

You can also download our advice in English here

Hvad gør Danica Pension?

Vi følger den ulykkelige situation i Ukraine tæt, og vores tanker går til alle, der er påvirket af krigen i Ukraine.

Vi har besluttet at ekskludere russiske statsobligationer og russiske statsejede virksomheder fra investeringsporteføljer og -produkter. Ved krigens start havde vi ingen russiske aktier i de produkter, som vi forvalter i Danica Pension – og vores eksisterende positioner i russiske stats- og virksomhedsobligationer, som på nuværende tidspunkt allerede udgør en begrænset størrelse, vil blive frasolgt så hurtigt som muligt.

Vi støtter vores kunder med rådgivning og ekspertviden relateret til kundernes aktiviteter og økonomi, og vi overholder naturligvis gældende sanktioner indført af FN. Derudover har Danske Bank, som vi er en del af, taget en række øvrige initiativer, som du kan læse mere om her.