Moberg oversætter

Lad os være ærlige. Pension er meget komplekst.

Det er næsten lige så komplekst, som det er vigtigt. Fordi det jo grundlæggende handler om tryghed i alderdommen og ved sygdom.

Derfor har vi i Danica Pension bedt vores seniorøkonom Mads Moberg Reumert forklare, hvad forskellige ting inden for pensionsområdet konkret betyder for nuværende og kommende pensionister – det vil sige os alle sammen.

Og fordi det nogle gange kan lyde som sort snak eller et helt andet sprog, når man hører om pensionsting som modregning, præmiebetaling og TAE, så har vi valgt at kalde konceptet #MobergOversætter.

2019 vigtigt år for din pension

Uanset om du er på pension, er på vej på pension eller sparer op til pension, så sker der ting fra 2019, som får stor betydning for din pension. Danica Pensions seniorøkonom Mads Moberg Reumert fortæller her om de tre vigtigste ting.

5a067bab-00090256-e0812426
76b4faea-00090256-1887757a

Det betyder finanslovsaftalen

Decembers finanslovsaftale indeholder en stor pensionsreform. I denne korte video ”oversætter” Danica Pensions seniorøkonom Mads Moberg Reumert, hvad finanslovsaftalen konkret betyder for nuværende og kommende pensionister – de vil sige os alle sammen.

Mads Moberg

Som den ene af Danica Pensions to seniorøkonomer er Mads ekspert i pension. Han nyder at benytte omfattende data for at finde sammenhænge, og han understøtter Danicas rådgivning, så vi bedre kan hjælpe vores kunder til at være et skridt foran.

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.