Få overblik over dine investeringsmuligheder

Mange danskere sparer ikke nok op til pensionen. Vil du være sikker på, at du sparer nok op og dine investeringer passer til dig? Her på siden får du overblik over:

  • Alle vores investeringsprodukter. Find den investeringsløsning der passer dig
  • Tag et InvesteringsTjek og se om din pensionsopsparing bliver investeret rigtigt i forhold til din samlede økonomi, og den risiko du vil løbe?
  • Tag et PensionsTjek så du ved, at din pensionsordning udvikler sig med dig og dit liv.
  • Skru op for din opsparing nu og få flere penge mellem hænderne, når du går på pension.

Alle investeringsmuligheder

Er du til livrem og seler, eller går du efter det størst mulige afkast? Uanset om du ønsker at investere selv eller foretrækker at overlade arbejdet til vores eksperter, har vi en løsning, der passer netop til dig.

Læs mere

Er din pension investeret korrekt? Tag et InvesteringsTjek

Bliver din pensionsopsparing investeret rigtigt i forhold til din samlede økonomi, og den risiko du vil løbe? Besvar testens 7 spørgsmål og få en anbefaling til, hvilket produkt du bør vælge til din pension.

Læs mere

Sparer du nok op? Tag et PensionsTjek

Vores liv udvikler sig hele tiden. Det der var aktuelt for et par år siden kan være helt anderledes i dag. Måske er du blevet gift, har fået børn, en ny bolig eller lønforhøjelse. Tjek om du sparer nok op.

Læs mere

Ønsker du at spare ekstra op til din pension?

Om du indbetaler på en privat pensionsordning, indbetaler til en pensionsordning via din arbejdsgiver eller indbetaler til en pensionsordning som selvstændig, har du til hver en tid mulighed for at skrue op for din opsparing, så du kan få flere penge mellem hænderne, når du går på pension.

Læs mere

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.