Step Care™ – vi er med dig hele vejen

Forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme kræver en rigtig og tidlig indsats. Med vores behandlingsmetode Step Care™ får du hjælp og rådgivning tidligt – og hele vejen igennem et eventuelt behandlingsforløb.

Step Care™ er en behandlingsmetode ved fysiske og psykiske problemer. Oplever du eksempelvis begyndende rygsmerter eller stress, får du rettidig hjælp allerede fra, du oplever de første symptomer og henvender dig til os.

Det fungerer således, at en faglig ekspert vil hjælpe dig, og hvis det er nødvendigt, vil der blive lavet en plan for din behandling, hvor forskellige behandlere tilknyttes dit forløb. På den måde skal du ikke bruge energi eller fokus på andet end at blive rask.

Et fysisk behandlingsforløb med hurtig og tværfaglig indsats

  • Ondt i lænden

    En medarbejder har ondt i lænden og kontakter en sundhedsekspert – i dette tilfælde en online læge. Lægen vurderer, at der er en risiko for en diskusprolaps og laver en henvisning til en scanning og booker tid på et privathospital.

Et psykisk forløb med tværfaglig indsats og støtte gennem hele behandlingsforløbet

  • Begyndende stresssymptomer

    En medarbejder med begyndende stresssymptomer kontakter én sundhedsekspert – i dette tilfælde en online psykolog. Efter et par samtaler vurderer psykologen, at der er behov for at iværksætte face-2-face behandling.

* tværfaglig behandling kan være psykolog, kiropraktor, speciallæge, psykiater, jobcoach og diætist.

Hvad tilbyder vi ?

For at få det fulde udbytte af Step Care™, skal du have sundhedspakken, sundhedssikring samt en dækning ved tab af erhvervsevne gennem Danica Pension.

 

En Danica Sundhedspakke træder ikke alene til, når du er syg. Den hjælper også dig og din familie med at forebygge sygdom.

Med en sundhedssikring hos Danica Pension bliver der taget hånd om dig, når du har brug for støtte. Vi tilbyder dig en lang række behandlingsmuligheder, hvor du undgår lange ventetider.

Hvis du bliver sygemeldt og ikke kan arbejde, kan vi hjælpe med økonomisk og personlig støtte. Det giver tryghed i hverdagen.

Podcast: Sunde Stemmer

Vidste du, at vi har en sundhedspodcast, kaldet Sunde Stemmer? I podcasten gæstes vi af forskellige eksperter inden for sundhed, der alle kommer med gode råd og input til, hvordan du kan få flere sunde vaner ind i hverdagen. Du finder Sunde Stemmer i din foretrukne podcast app eller ved at trykke på knappen.

Lyt til Sunde Stemmer

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.