Udsæt betalingen til din pensionsordning

 • Hvad kan du udsætte?

  Du kan udsætte dine skattebegunstigede betalinger, som typisk er

  • din pensionsopsparing
  • din dækning ved tab af erhvervsevne.
 • Hvad skal du betale?

  Du skal betale for skattefrie forsikringer, hvis du vil beholde dem. Vi sender dig et indbetalingskort, som du med fordel kan tilmelde Betalingsservice i din netbank.

  Du kan altid fravælge forsikringer, som du ikke ønsker at fortsætte. Ønsker du forsikringerne på et senere tidspunkt, skal du give nye oplysninger om dit helbred, ligesom du vil få nye priser og vilkår.

  Derudover betaler du prisen for de skattebegunstigede dækninger via din opsparing. Du skal ikke give nye oplysninger om dit helbred, når du skal betale igen.

  Du kan altid få oplyst prisen på de enkelte dækninger ved at kontakte os på 70 11 25 25. Samtidig får du også hjælp til at sammensætte den helt rigtige pensionsordning for dig.

 • Hvornår skal du betale?

  Du kan udsætte betalingen i op til et år, hvis du har sparet nok op. Dog skal du betale for skattefrie forsikringer med det samme.

  Bemærk at prisen for dine forsikringsdækninger er uændret i de første tre måneder, efter du er fratrådt, når du har en pensionsordning valgt af din arbejdsgiver.

 • Hvordan er dit fradrag?

  Du har ikke fradrag på din selvangivelse, når du udsætter betalingen. Vi anbefaler derfor, at du retter din forskudsopgørelse, hvis du har forventet et fradrag.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.