Spørgsmål til Danica Link

 • Hvordan køber og sælger jeg investeringsfonde?

  Med Danica Link køber og sælger du selv andele i investeringsfonde direkte gennem netpension eller Danske Banks Netbank. Du har også mulighed for at strakshandle en række af fondene.

  Du finder en guide til handel med værdipapirer i dit Danica Link-depot.

  Som Danica Link-kunde kan du også få telefonisk rådgivning om investering hos Danske Bank. Det forudsætter, at du har givet koncernsamtykke i Danske Banks Netbank. Du kan kontakte Investering Direkte på 70 20 22 96 alle hverdage mellem klokken 9 og 17.

  Se også priser og vilkår for handel.
 • Hvordan ændrer jeg min indbetalingsprofil?

  Du kan ændre måden, dine indbetalinger bliver investeret på i netpension


 • Jeg ønsker ikke længere selv at stå for investeringerne

  Hvis du har en Danica Link-ordning og gerne vil have vores eksperter til at investere for dig, kan du skifte til Danica Balance. Vi står parat til at hjælpe med rådgivning på 70 11 25 25.
 • Hvilke investeringsforeninger kan jeg strakshandle?

  På børsdage mellem klokken 9 og 17 kan du normalt strakshandle hovedparten af de udvalgte fonde, som er noteret på den danske børs. Da vi er afhængige af daglige strakskurser fra vores samarbejdspartnere, vil du dog ofte først kunne strakshandle fra klokken 10 eller 11.
 • Kan jeg få rådgivning om valg af investeringsforeninger?

  Ja, som Danica Link-kunde kan du få telefonisk rådgivning om investering hos Danske Bank. Det forudsætter, at du har givet koncernsamtykke i Danske Banks Netbank. Du kan kontakte Investering Direkte på 70 20 22 96 alle hverdage mellem klokken 9 og 17.

 • Hvilke investeringsforeninger tilbydes i Danica Link?

  Du kan investere i et stort antal godkendte investeringsfonde – både aktivt og passivt forvaltede. Se alle fondene og deres afkast her
 • Hvad er indeksfonde?

  Indeksfonde er passivt forvaltede investeringsfonde, der automatisk følger et bestemt indeks - i modsætning til aktivt forvaltede fonde, der forsøger at opnå bedre afkast end indeks ved at investere i udvalgte enkeltpapirer. Indeksfonde har typisk lavere omkostninger end de aktivt forvaltede.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.