Overførelse af pensionsopsparing

 • Hvordan overfører jeg min pensionsordning til Danica Pension? 

  I Netpension kan du som kunde få et overblik over alle dine pensionsordninger, og selv vælge hvilke du ønsker at overføre. Du vil få en personlig anbefaling, og samtidig kan du vælge, om du vil kontaktes af en rådgiver inden du overfører din ordning. 

  Vi bruger PensionsInfo til at hente oplysninger om dine pensionsordninger hos andre firmaer, så du kan få det fulde overblik.  

  Hvis du endnu ikke er kunde hos os, eller hvis du har spørgsmål til overførsel, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 11 25 25. 

 • Hvordan overfører jeg min pension fra Danica til et andet selskab?

  Hvis du overvejer at flytte din pensionsordning fra Danica Pension, anbefaler vi dig altid at kontakte os inden. Så kan vi blandt andet undersøge, om du mister nogle fordelagtige rettigheder eller forsikringer ved at flytte din ordning.

  Når du har undersøgt, om din eventuelle nye ordning passer til dine behov, er det altid en god ide at vurdere, om du i tilstrækkelig grad har indflydelse på, hvor stor en del af indbetalingen, der går til henholdsvis opsparing og forsikring. I mange tilfælde fastlægger arbejdsgiveren fordelingen i forvejen. Det kan derfor være en god idé at overveje, om du vil have supplerende opsparing og forsikringer.

  Hvis du har besluttet at overføre en ordning fra Danica Pension, skal du kontakte det nye pensionsselskab eller pengeinstitut, som vil sørge for overførslen. Du skal bruge det eller de forsikringsnumre, som du ønsker at overføre. Oplysningerne finder du i netpension eller i PensionsInfo.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.