Gå til hovedindhold

Danica PensionsStart

Skræddersy din pensionsordning fra begyndelsen.

PensionsStart er et online-værktøj, som vi har udviklet i samarbejde med landets førende eksperter. Du modtager en invitation til PensionsStart via e-mail, og vi anbefaler, at du gennemfører det hurtigst muligt herefter. Så er du sikker på at have den rigtige ordning. Fra begyndelsen.

Din pensionsordning har betydning for dig og din familie. Både nu og i fremtiden. Med Danica PensionsStart hjælper vi dig med at sammensætte din ordning, så den passer til netop dine behov.

Det giver tryghed for, at forsikringerne i din pensionsordning beskytter dig og din familie, hvis du ikke kan arbejde i en periode, eller hvis du dør før pensionsalderen. Samtidig sikrer det, at du sparer nok op til den dag, hvor du forlader arbejdsmarkedet.

60 % af danskerne er bekymrede for, om de har sparet nok op til tilværelsen som pensionist.

9F56FBF24783A56B

Sådan fungerer PensionsStart


  • Du svarer på en række spørgsmål om dit liv og din økonomi. Svarene er med til at sikre, at vi kan give dig klare, individuelle anbefalinger, som er tilpasset netop dit liv. Du får de mest præcise anbefalinger, når du også deler informationerne i PensionsInfo med os.

Kom godt i gang
- når du har modtaget din invitation via e-mail 

Tag PensionsStart

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?