Step Care™

Med Step Care™ tilbyder vi en unik behandlingsmetode ved fysiske og psykiske problemer. Hvis du eksempelvis oplever knæsmerter eller stress, så får du rettidig og rigtig hjælp allerede fra de første symptomer. 

Når du kontakter Danica Pension, vil du blive mødt af vores uddannede personale, der sammen med dig finder den bedste behandling for netop din situation. Vi hjælper dig eksempelvis med at booke en tid hos vores netværk af fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer– så du kan komme til allerede inden for tre hverdage.

Din behandler er med dig hele vejen


Hvis du skal have behandling af en psykolog eller en fysioterapeut, vil vedkommende være tovholder gennem hele dit behandlingsforløb. Din tovholder vil tilrettelægge et behandlingsforløb, der er skræddersyet til netop dig og justere behandlingen efter behov. Hvis det vurderes nødvendigt, vil der blive tilkoblet flere specialister, som samarbejder for at hjælpe dig – det kunne eksempelvis være en læge eller jobcoach. Med en tovholder sikres du det bedst mulige forløb.

Fysisk forløb gennem FysioDanmark med tværfaglig støtte gennem hele behandlingsforløbet

 • Ondt i lænden

  Du henvender dig til os med ondt i lænden. Vores uddannede Healthcare Manager igangsætter Step Care™ hos fysioterapeut med speciale i lændeproblemer. Du vil modtage behandling inden for tre hverdage.

Psykisk forløb gennem AS3 med tværfaglig støtte gennem hele behandlingsforløbet

 • Begyndende stresssymptomer

  Du oplever begyndende stresssymptomer og henvender dig til os. Vores uddannede Healthcare Manager igangsætter et Step Care™-forløb gennem AS3. Du vil blive tilbudt behandling inden for tre hverdage.


Fordele ved behandlingsforløb

Med Step Care™ får du klare fordele ved både fysiske og psykiske behandlingsforløb gennem vores samarbejdspartnere.

Særlige fordele ved fysioterapi og kiropraktik gennem FysioDanmark

Træningsfaciliteter:

 • Adgang til træningscenter under hele forløbet + tre måneder efterfølgende
 • Bedre resultater med træningsunderstøttet behandling

Trænings-app og direkte kontakt:

 • Trænings-app med mulighed for at skrive til fysioterapeut mellem behandlingerne

Særlige fordele ved ny psykologordning gennem AS3

Coachende tilgang:

 • Coachende tilgang til behandlingen med forankring af de nye vaner og adfærd Mange oplever positiv udvikling med tilgangen

Arbejdsrelateret rådgivning:

 • Din arbejdsplads er ofte en stor del af din hverdag, derfor rådgiver vi dig om samarbejdet og dialogen med din arbejdsgiver
 • Mulighed for tilknytning af jobcoach eller trepartssamtaler med dig, din arbejdsgiver og din behandler

Videomøder og online moduler:

 • Mulighed for videomøder og digitale træningsmoduler mellem besøg hos fagperson 15 % benytter online møder – vi forventer, at antallet vil stige

Hvad tilbyder vi ?

For at få det fulde udbytte af Step Care™, skal du have en sundhedssikring samt en dækning ved tab af erhvervsevne gennem Danica Pension. Her kan du læse om forsikringerne.

 


Sundhedssikring

Med en sundhedssikring hos Danica Pension bliver der taget hånd om dig, når du har brug for støtte. Vi tilbyder dig en lang række behandlingsmuligheder, hvor du undgår lange ventetider.

Læs mere her


Tab af erhvervsevne

Hvis du bliver sygemeldt og ikke kan arbejde, kan vi hjælpe med økonomisk og personlig støtte. Det giver tryghed i hverdagen.

Læs mere her

Podcast: Sunde Stemmer

Vidste du, at vi har en sundhedspodcast, kaldet Sunde Stemmer? I podcasten gæstes vi af forskellige eksperter inden for sundhed, der alle kommer med gode råd og input til, hvordan du kan få flere sunde vaner ind i hverdagen. Du finder Sunde Stemmer i din foretrukne podcast app eller ved at trykke på knappen.

Lyt til Sunde Stemmer

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?