Second opinion

Du og din familie kan få et ekstra sæt øjne på en diagnose eller behandling fra nogle af verdens førende læger. Du kan få en second opinion ved at trykke på knappen nedenfor.

Second opinion har åbent mandag til fredag 09.00 – 21.00

Få en second opinion

 

Førende internationale eksperter

Du og din familie kan få en second opinion på en diagnose eller behandling fra nogle af verdens førende læger. I kan få en second opinion, uanset hvor I befinder jer.

Det kan du for eksempel spørge om:

  • Eksisterende diagnose
  • Kommende operation
  • Kronisk tilstand
  • Eksisterende behandlingsplan

Det er for hele familien

Det er både dig, din partner og jeres børn under 24 år, der kan få en second opinion, når I har behov for det. Der gælder dog særlige regler for din samlever og din partners børn.

Sådan fungerer en second opinion

Hvis du ønsker en second opinion, skal du beskrive diagnosen eller den foreslåede behandling. Det kan også være en eksisterende diagnose, kommende operation, kronisk tilstand eller en eksisterende behandlingsplan. Oplysningerne bliver herefter sendt til en dansk læge, der vil gennemgå oplysningerne med dig på et tidspunkt, der passer dig.

På baggrund af jeres samtale udformer lægen en journal og sender den til et hold af internationale eksperter. Når eksperterne har vurderet den, får den danske læge den tilbage til godkendelse, og du modtager herefter en rapport samt opfølgning af den danske læge.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?