Netpension Firma

Det opdaterede overblik over jeres pensionsaftale.

Netpension Firma gør administration af virksomhedens pensionsforhold let – døgnet rundt. I har adgang til den samlede pensionsaftale, ligesom I kan følge alle ændringer på daglig basis og trække relevante rapporter.
Dermed har I altid et opdateret overblik over pensionsforholdene på såvel firma- som medarbejderniveau. Det er nemt, sikkert og hurtigt.

Log på Netpension Firma

 1. Indtast bruger-id og adgangskode
 2. Indtast nøglen fra jeres eSafeID
 3. Tryk på Næste

Log på Netpension Firma

Tilmeld medarbejdere

 Det er nemt at tilmelde nye medarbejdere. Hvis du registrerer en medarbejder, så snart vedkommende er ansat, kan pensionsordningen benyttes og investeres med det samme.

Når I tilmelder medarbejdere i Netpension Firma, bliver de omfattet af pensionsordningen med det samme. Vi sætter også automatisk dialogen i gang med den nye medarbejder og sikrer den nødvendige rådgivning.

 

Frameld eller giv besked om orlov

Du kan nemt give besked i Netpension Firma, når en medarbejder fratræder eller går på orlov. Når ændringen er registreret, kører resten automatisk. Det er stadig muligt at sende e-mails eller filer via Netpension Firma.

Overblik over jeres pensionsaftale
I har adgang til at se alle detaljer og vilkår i den pensionsaftale, som I har indgået med Danica Pension.

Rapporter

Med en PensionsTjek-rapport kan du følge med i den værdi, som PensionsTjekket skaber for dine medarbejdere. Du kan også se, om de sparer nok op og er dækket rigtigt i tilfælde af sygdom eller dødsfald. Der skal være mindst syv besvarelser, før I kan få vist en rapport.

Med en sundhedsrapport kan du se, hvordan medarbejderne bruger de forskellige behandlingsformer.

 

6F0D984D4783A56B

Film og vejledning 

I denne video kan du på knap fire minutter se de vigtigste funktioner i Netpension Firma.

Du kan også læse vores brugervejledning til Netpension Firma.

Læs vejledning

Har du spørgsmål til brugen af Netpension Firma, sidder vores telefonsupport klar til at hjælpe dig på 45 13 12 30. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 08.30 og 17.00.
Du kan også skrive til netpensionfirma@danicapension.dk.

Spørgsmål og svar

 • Hvordan får jeg adgang til Netpension Firma?

  Du kan bestille Netpension Firma ved at udfylde denne formular.

  Har du glemt dit bruger-ID eller mistet din nøgle, kan vi også hjælpe dig. Ring eller skriv til os.

 • Kan vi bruge Netpension Firma fra alle computere?

  Ja, Netpension Firma kan benyttes fra alle gængse computere og styresystemer. Benytter du en computer, som andre har adgang til, anbefaler vi altid, at du lukker browseren efter brug.

  Skulle du opleve problemer, inden du logger på Netpension Firma, så kontakt Support Direkte. Oplever du problemer efter, at du har logget på, så kontakt os på 45 13 12 30 eller netpensionfirma@danicapension.dk.

 • Kan der være flere administratorer af Netpension Firma?

  Ja, der er ikke nogen begrænsning på antallet af administratorer. Vi skelner mellem administratorer og brugere. En administrator får adgang til at oprette nye administratorer og brugere.

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

Indholdet hentes