Hvorfor vælge Danica Pension?

Er I som virksomhed på udkig efter en pålidelig pensionsordning for jeres ansatte, er her nogle grunde til at overveje Danica Pension

  • Danica Pension er en af Danmarks største og mest erfarne pensionsudbydere. Vi er en del af Danske Bank Gruppen, hvilket giver en ekstra grad af stabilitet og sikkerhed.
  • Danica Pension tilbyder professionel rådgivning om pension, investering og forsikring - både til dig som virksomhed og til dine ansatte. Vi tilbyder også en række services til at hjælpe med administrationen af pensionsordninger.
  • Udover pensionsordninger tilbyder Danica Pension også sundhedsforsikringer, der kan hjælpe med at holde dine medarbejdere sunde og raske.

Sådan rådgiver vi jer som virksomhed

At hjælpe både jer som virksomhed og jeres medarbejdere, er vores vigtigste opgave, så vi kan styrke virksomheden – nu og i fremtiden. Læs mere om vores anbefalinger baseret på indsigter og kundedata, og proaktiv rådgivning til jeres medarbejdere.

Læs mere

Sådan forvalter vi dine medarbejderes pension

40 procent af danskerne sparer ikke nok op til pensionen. Derfor er det vigtigt med en pensionsopsparing, som gør dine medarbejdere trygge ved, at de er økonomisk godt stillet til et langt liv på pension. Læs om hvordan vi forvalter dine medarbejdes pension.

Læs mere

Sådan hjælper vi jer med at skabe en sundere arbejdsplads

I Danica giver vi jer klare anbefalinger til forbyggende indsatser med afsæt i data, erfaringer og afprøvede koncepter. Forebyggende indsatser der kan øge energiniveauet, forbedre trivslen og reducere sygefraværet. Læs mere om hvordan I kan skabe en sundere arbejdsplads.

Læs mere

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.