Behandlinger og operationer udskydes i stor grad i øjeblikket i det danske sundhedsvæsen. Det skyldes blandt andet pres fra corona, sygeplejerskestrejke og personalemangel. Konsekvenserne af den uheldige kombination kan vi også mærke her i Danica Pension. Vi oplever nemlig at blive kontaktet af et stigende antal kunder, der alle ønsker at blive behandlet i privat regi.

Nye tal viser, at der i år er en stigning på cirka 10 procent i antallet af kunder, der benyttede deres sundhedsforsikring til at blive behandlet på et privathospital sammenlignet med sidste år. Fra 2016 er stigningen på hele 30 procent.

Vores skadesdirektør, Thomas Skrostrup udtaler:

”Vi kan i den grad mærke en øget efterspørgsel efter at blive behandlet på et privathospital netop nu på grund af det store pres på det offentlige sundhedsvæsen. Hvis det offentlige fortsætter med at udskyde operationer og ventetiderne bliver forlænget, så vil endnu flere danskere med høj sandsynlighed søge mod privathospitaler i 2022.”

”Brug os, hvis du har fået udskudt din undersøgelse eller operation i det offentlige. Det er afgørende at få tidlig hjælp til at håndtere eventuelle skader.”siger Thomas Skrostrup, skadesdirektør i Danica Pension


Foto: Thomas Skrostrup, skadesdirektør i Danica Pension

Han har en hel klar opfordring til kunderne i Danica, der har behov for at blive behandlet på et hospital:

”Brug os, hvis du har fået udskudt din undersøgelse eller operation i det offentlige. Det er afgørende at få tidlig hjælp til at håndtere eventuelle skader. På den måde kan vi bedst hjælpe den enkelte med at forblive eller blive rask, men det er også en fordel for os som pensionsselskab at tage tidligt fat og hjælpe kunderne, inden deres udfordringer fører til langtidssygdomme,” understreger Thomas Skrostrup.

 

Har du behov for at anmelde en skade, eller vil du gerne have overblik over dine forsikringsmuligheder hos Danica Pension?

Læs mere