Få råd til et langt og godt liv

Om 30 år kan en 65-årig forvente at leve 3-4 år længere end i dag. Samtidig ønsker de færreste at gå ned i levestandard, den dag de forlader arbejdsmarkedet. Tværtimod har de måske planer om for alvor at nyde livet. Et så langt og godt liv kræver økonomisk forberedelse - og her kommer din pensionsordning ind. Vi giver dig løbende klare anbefalinger til, hvor meget du skal spare op. Så kan du leve det pensionistliv, du drømmer om. 

Mød din investeringsekspert

Mød vores investeringsdirektør Poul Kobberup, der fortæller om, hvordan vi investerer din pensionsopsparing, så du får det bedst mulige afkast på den lange bane.

Læs mere

Vi er med dig hele vejen

At spare op til sin pension er ligesom at løbe et maraton. Det er et langt sejt træk, det kan gå op og ned undervejs, og man skal være i god form for at nå i mål. Men bare rolig, vi er med dig på dit maraton. Det vil gå op og ned, men vi hjælper dig med at komme i mål.


Artikel 

Saml dine pensionsordninger

Har du blot to andre pensionsordninger hos forskellige pensionsselskaber, kan du ved at samle dem måske øge din pensionsopsparing med mere end 100.000 kr. 


Læs mere

Test: Hvilken investeringstype er du?

Din pensionsopsparing kan investeres på flere forskellige måder. Find ud af, hvilken der passer bedst til dig.

Tag testen

Sundhed

Pension handler om et langt og godt liv. Få gode råd mod stress og inspiration til en sundere arbejdsdag.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.