Brug dine forsikringer

Mange bruger ikke de forsikringer, de rent faktisk har. Ofte fordi de ikke er klar over, at forsikringerne dækker netop deres situation. Men dine forsikringer hos os er til for at blive brugt. Og de dækker mere, end du måske tror. Er du det mindste i tvivl, så ring til os. Vi er glade for at kunne hjælpe. 


Hver tredje kvinde og hver fjerde mand bliver ramt af længerevarende sygdom i løbet af deres arbejdsliv. Det er ikke nogen rar statistik, men det, synes vi, ikke du skal gå og bekymre dig om. Derfor har vi sørget for, at du er sikret gennem din pensionsordning hos os — både i forhold til økonomi og behandling, hvis du skulle blive syg.

Forsikringer

Du kan altid føle dig tryg ved, at du og din familie er godt dækket, hvis der en dag sker jer noget – både på arbejdet og i privatlivet. Du vil nemlig i de fleste tilfælde være dækket af flere af forsikringerne nedenfor. Bliver du i tvivl, om hvordan du er dækket, eller om du bør ændre dine forsikringer, så tag et PensionsTjek. 
Dækning ved dødsfald sikrer, at dine nærmeste kan komme trygt videre økonomisk, hvis du skulle gå bort.

Stress rammer også fighterne

Jan forstod ikke, hvad der var galt, da han pludselig ikke kunne sove og svedte blot ved at nærme sig sit arbejde. Gennem sin forsikring mod tab af erhvervsevne fik han en stress coach, der gav ham de helt rigtige redskaber, så han kunne vende rask tilbage til sit arbejde. 

Læs artiklen

Sundhed

Pension handler om et langt og godt liv. Få gode råd mod stress og inspiration til en sundere arbejdsdag. 

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.