Power Breaks

Vores krop er skabt til bevægelse. Vidste du, at der kun skal få ændringer til for at mindske de fysiske gener ved kontorarbejde? Her kan du finde tips til, hvordan du får mere bevægelse ind i arbejdsdagen for dig selv og dine kollegaer.

Er du leder?
Få tips til hvordan du og dine medarbejdere får bevæget jer mere i løbet af arbejdsdagen.

Tilgå materialet for ledere

82F95D88#1#1

Power Breaks - program 1

Hent guide (pdf)

103DA34E4783A56B#1#1

Power Breaks - program 2

Hent guide (pdf)

57A610DF4783A56B#1#1

Power Breaks - program 3

Hent guide (pdf) 

Hvad er Power Breaks?

I samarbejde med træningsekspert Birgitte Nymann har vi udviklet Power Breaks – en række øvelsesprogrammer, man kan lave i løbet af arbejdsdagen for at få kroppen i bevægelse og bekæmpe de fysiske gener, der kan opstå ved stillesiddende arbejde. 

Vores klare anbefaling er at lave Power Breaks programmerne tre gange ugentligt. Hvert program består af 8 øvelser: 4 basisøvelser, der er ens for alle programmerne, for at få kroppen i gang, og 4 udvidede øvelser for at sikre den positive effekt. 

 

 Har du stillesiddende arbejde?

Vores krop er skabt til bevægelse. Se her hvordan stillesiddende arbejde påvirker dit helbred – og få inspiration til, hvordan du med selv små ændringer kan styrke sundheden.

Læs mere her

 

Får du sovet nok?

For de fleste voksne er mellem syv og ni timers nattesøvn det optimale. Får du nok? Se her hvordan du kan forbedre din søvn.

Læs mere her

Konsekvenserne af stillesiddende arbejde 

I dette webinar kan du høre træningsekspert Birgitte Nymann fortælle om konsekvenserne ved stillesiddende arbejde, og hvad det egentligt betyder i hverdagen for beslutningskraft, kreativitet og produktivitet.  

Se med her

The materials are also available in English

Click here

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.