Overblik over forsikringer

En vigtig del af din pensionsordning er at være dækket i tilfælde af, at der skulle ske noget med dig eller din familie. Det skaber tryghed og sikkerhed i din hverdag, hvis du ved, at du er dækket mod det uforudsete.

Her kan du se et samlet overblik over de forsikringer, vi tilbyder. De kan sikre dig og din familie økonomisk – i dag og i fremtiden. Du kan se nøjagtig, hvilke forsikringer du har, og hvordan du og din familie er dækket i netpension.

Sundhedssikring

Med Danica Sundhedssikring tager vi hånd om dig, når du har brug for støtte. Vi hjælper med at finde den bedste behandling – ligesom du får adgang til privathospitaler, så du undgår lange ventelister.

Læs mere om sundhedssikring

Brug din sundhedssikring

Børnesundhedssikring

Med en Danica Børnesundhedssikring har dine børn gode behandlingsmuligheder. Børnesundhedssikringen giver dine børn adgang til flere typer af behandling, hvis de bliver syge.

Læs mere om børnesundhedssikring

Brug børnesundhedssikring

 

Dit myndige barn kan selv logge ind og bruge børnesundhedssikringen.  Du skal blot registrere dit barn på din forsikring første gang. Det gør du via knappen ovenfor.


Log på som myndigt barn

Sundhedssikring til din partner

Sundhedssikringen tager hånd om din partner, når han eller hun har brug for støtte. Vi hjælper med at finde den bedste behandling for eksempel hos psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.

Læs mere om sundhedssikring til din partner

Brug sundhedssikring til din partner

Tab af erhvervsevne

Med en tab af erhvervsevne-forsikring kan du få udbetalt et fast beløb hver måned, når du ikke længere modtager fuld løn fra din arbejdsgiver.

Læs mere om tab af erhvervsevne

Anmeld tab af erhvervsevne

 

Information ved anmeldelse af tab af erhvervsevne:
Vi oplever i øjeblikket noget ustabilitet ved login til netpension hos kunder, der bruger Microsoft Edge, derfor anbefaler vi, at du benytter en anden browser, fx Google Chrome.

Kritisk sygdom

Med en forsikring ved kritisk sygdom sikrer du dig selv og familien med et økonomisk pusterum, hvis du skulle blive alvorligt syg. Pengene er en skattefri éngangsudbetaling.

Læs mere om kritisk sygdom

Anmeld kritisk sygdom

 

Information ved anmeldelse af kritisk sygdom:
Vi oplever i øjeblikket noget ustabilitet ved login til netpension hos kunder, der bruger Microsoft Edge, derfor anbefaler vi, at du benytter en anden browser, fx Google Chrome.

Dækning ved dødsfald

Forsikringen hjælper dine nærmeste til at komme videre i tilværelsen på en økonomisk forsvarlig måde, selvom du falder bort. Det betyder eksempelvis, at familien bedre får råd til at blive boende i huset.

Læs mere om dækning ved dødsfald

Se om du har dækning ved dødsfald

Med Step Care™ hjælper vi dig hele vejen

Forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme kræver en tidlig og vedvarende indsats. Med vores behandlingsmetode Step Care™ får du hjælp og rådgivning tidligt – og hele vejen igennem et eventuelt behandlingsforløb.

Har du brug for behandling, vil en faglig ekspert skræddersy et forløb til dig, og hvis det er nødvendigt, vil forskellige eksperter blive tilknyttet din behandling. På den måde skal du ikke bruge energi eller fokus på andet end at blive rask.

Læs mere om Step Care™

Produktsammenligning

Med Produktdokumenterne (IPID) kan du få et hurtigt overblik over indholdet af Danica Pensions skadesforsikringer, eller du kan sammenligne dem med andre selskabers skadesforsikringer.

Læs mere

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.