Mine oplysninger og e-Boks

 • Hvorfor skal jeg sende legitimationsoplysninger? 

  Vi skal kunne dokumentere, at vi har set legitimation på alle vores kunder. Det følger af loven om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terror. Det gælder også, selv om du er et kendt ansigt hos os. Loven gælder også for børn.

  Derfor skal vi, ligesom alle andre pensionsselskaber, indhente legitimation fra dig, inden pensionen udbetales. Hvis du sender os legitimationen med det samme, undgår vi at ulejlige dig senere.

 • Hvad skal jeg aflevere? 

  Vi skal bruge en kopi af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort. Et tydeligt billede taget med din mobiltelefon er tilstrækkeligt. Har du eller dit barn hverken pas eller kørekort, skal du i stedet sende os en kopi af to af disse papirer:

  • Sundhedskort eller sygesikringsbevis
  • Dåbs- eller navneattest
  • Seneste forskudsopgørelse eller årsopgørelse fra Skat.

  Bemærk at kopien skal indeholde navn og CPR-nummer, og at den skal være både tydelig og gyldig. Legitimationen må altså ikke være udløbet.

  Du kan sende oplysningerne digitalt via Kontakt os, som er en sikker forbindelse.

  Har du ikke mulighed for at sende digitalt, kan du sende oplysningerne med post til Danica Pension, Parallelvej 17, 2800 Kgs. Lyngby.

 • Hvordan ændrer jeg kontaktoplysninger? 

  Du kan ændre dine kontaktoplysninger i netpension.
 • Hvordan modtager jeg elektronisk post?

  Sig ja til, at vi må kontakte dig elektronisk. Så tager vi fat i dig, når du bør tjekke og tilpasse din pensionsordning – så du og din familie altid er dækket bedst muligt.

  Klik her

 • Hvad modtager jeg i e-Boks? 

  Du vil modtage dine breve, dækningsoversigter og forsikringsbetingelser i e-Boks. Enkelte dokumenter om ændring og udbetaling kræver din underskrift, så dem vil du modtage via e-mail eller med post.

  Hvis du lige nu modtager breve fra os med posten, kan du nemt vælge at få dem i e-Boks. Du skal bare gå til www.eboks.dk, logge på og tilmelde dig post fra Danica Pension.

  Ønsker du at framelde dig e-Boks, skal du selv gøre det direkte i e-Boks. Er du bosat i udlandet, og uden dansk CPR-nummer og dansk pas, kan du ikke selv framelde dig e-Boks. I den situation anbefaler vi dig at skrive til os.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.