Har du brug for behandling?

Hvis du bliver syg, skadet eller blot oplever symptomer, kan du nemt og hurtigt få hjælp og behandling – eksempelvis hos fysioterapeut, psykolog eller på privathospital – via dine forsikringer hos Danica Pension. Vi har en lang række af produkter og ydelser, der kan hjælpe dig med eventuelle fysiske og psykiske gener uanset, om du har behov for forebyggelse, behandling eller efterbehandling.

Få behandling

– eller ring til os på 70250203

Kontakt os hellere i dag end i morgen

Intet problem er for småt. Hvis du oplever fysiske eller psykiske gener, der generer dig i dag, kan de udvikle sig til noget værre og et længere behandlingsforløb. Hvis du oplever sundhedsproblemer, er det muligvis et tegn på, at noget ikke er, som det burde. Hos Danica Pension kan vi hjælpe dig med at få den rette behandling, så du undgår, at eventuelle problemer udvikler sig og forværrer din sundhedstilstand. Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte os i dag fremfor i morgen.

Hvordan ved jeg, om jeg har behov for behandling?

Flere og flere danskere lider i dag af fysiske problemer og stresssymptomer. Det til trods er der mange, der ikke gør noget ved problemerne. Det kan skyldes flere ting, for eksempel at man ikke har lyst til at række ud efter hjælp, eller man tænker, at det sikkert går væk i løbet af et par dage. Uanset hvilket forbehold du måtte have, anbefaler vi dig ikke at vente med at kontakte os. Et af de steder, hvor det kan være svært at vide, om man har brug for hjælp, er ved stress. Derfor har vi lavet denne video, der kan hjælpe dig med at opdage symptomer på stress.

 

7f7570e7-00090256-282e4331#1#1


Hvis du har stresssymptomer eller stress, kan vores tilbud Stress Hjælp være noget for dig.
Læs mere om Stress Hjælp

 

Sådan hjælper vi dig

Du skal kun henvende dig et sted for at modtage hjælp og få en hurtig og korrekt behandling. Vores kontaktpersoner er særligt uddannet til at finde den rette løsning for dig og vil igangsætte behandling hos relevante specialister. Hvis du har behov behandling i forbindelse med fysiske eller psykiske gener, kunne et behandlingsforløb med Step Care™ se således ud:

Fysisk forløb gennem FysioDanmark med tværfaglig støtte gennem hele behandlingsforløbet

  • Ondt i lænden

    Du henvender dig til os med ondt i lænden. Vores uddannede Healthcare Manager igangsætter Step Care™ hos fysioterapeut med speciale i lændeproblemer. Du vil modtage behandling inden for tre hverdage

Hvad tilbyder vi?

Sundhedssikring

Med en sundhedssikring bliver der taget hånd om dig, når du har brug for støtte. Vi tilbyder dig en lang række behandlingsmuligheder, hvor du undgår lange ventetider.

Læs mere her

Sundhedspakken

Vi har en række ekstra tilbud til dig, som ikke kræver anmeldelse. Blandt andet en stress hotline og muligheden fra second opinions fra førende læger.

Læs mere her

Tab af erhvervsevne

Hvis du bliver sygemeldt og ikke kan arbejde, kan vi hjælpe med økonomisk og personlig støtte. Det giver tryghed i hverdagen.

Læs mere her

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?