Sund PerformanceTM på arbejdspladsen

Sundere arbejdsvaner i fremtiden starter med 10 minutter i dag.

Med Sund Performance™ vil vi gerne hjælpe virksomheder med at skabe de rigtige betingelser for at gøre deres medarbejdere mere fokuserede, i balance og fulde af overskud. Med bare 10 minutters mental træning om dagen.

I Sund Performance™ præsenterer vi teknikker til at styrke medarbejdernes fokus, evne til at bruge mentale pauser og prioritere. Sund Performance™ er udviklet i samarbejde med Potential Project, der er verdens førende udbyder af mental træning for virksomheder.

1fd6bd5c-00090256-64806bee

Forskningen viser, at…

vores hjerner ikke er skabt til den mængde information, vi får i dag, og at vores evne til at holde fokus er faldet over de seneste 20 år. Derudover vandrer vores opmærksomhed ufrivilligt fra det, vi laver i cirka 47 % af vores arbejdstid.

Når vi ikke er fokuserede, er vi mindre effektive, vi laver flere fejl og vores evne til at prioritere svækkes markant. Det har også en negativ effekt på vores trivsel. Når vi er distraherede, bliver vi lettere stressede og mindre glade.

Daglig mental træning kan forbedre fokus, prioritering, søvn og trivsel.

En dag uden pauser er for hjernen, hvad et maratonløb uden vandpauser er for kroppen.

Det kan tage 20 minutter at komme tilbage til arbejdet efter en simpel distraktion.

Vidste du, at…

”En undersøgelse af 350.000 menneskers prioriteter på arbejdet viste, at de i gennemsnit bruger 41% af tiden på ting, der er prioriteret lavt. De laver med andre ord en masse ting, men får ikke nødvendigvis gjort de rigtige ting.” Kilde: FranklinCovey global Time Matrix™ Survey, 2015

Sådan får I Sund PerformanceTM

For at hjælpe jer med at få hele organisation engageret i Sund Performance™ har vi udviklet en række værktøjer, som gør det nemt at komme i gang.


Sund Performance™ test

Tag Sund Performance-testen og få svar på, hvor god du er til at fokusere, prioritere og tage mentale pauser.

Tag Sund Performance-testen


Træningsprogrammer

Træningsprogrammerne gør det nemt og overskueligt at komme i gang. Download og print dem ud, som en håndgribelig vejledning.

Download træningprogrammer


Guides og Podcasts

Lyt, og træn med på de guidede træningssessioner udviklet specifikt til Sund Performance™ af erfarne mentaltrænere. Find dem i vores podcast-serie ”Sunde stemmer” i din podcast-app, eller lyt med her.

Lyt til de guidede træningssessioner

Kommunikationspakke

Brug værktøjerne i kommunikationspakken som støtte eller inspiration til den gode udrulning af Sund Performance i din virksomhed.

Download kommunikationspakke

Kontakt os, og kom godt i gang Sund PerformanceTM

Vi er klar til at hjælpe jer med at få mere Sund Performance i jeres virksomhed. Ring til din Danica Pension kontaktperson og hør mere om, hvordan I kommer i gang. Vi har gjort det nemt for jer og har samlet en pakke med alle materialerne.

Hent alle materialer

Læs mere om Sund PerformanceTM

Sund Performance™ består af tre områder: fokus, mentale pauser og prioritering. Hvert område indeholder mentale træningsøvelser, som kan hjælpe dig til at blive en bedre version af dig selv.

Fokus

Mange af os oplever problemer med at fokusere og være til stede. Det går ud over vores livskvalitet og performance. Heldigvis behøver det ikke være sådan. Du kan nemlig træne din hjerne til at håndtere udfordringer, så du kan performe bedst muligt.

Læs mere

Mentale pauser

At holde regelmæssige pauser anses af nogen for en ”luksus”, men i virkeligheden er pauser en virkningsfuld og enkel måde at øge din koncentrationsevne og dit overskud på.

Læs mere

Prioriteringer

Hvis vi ikke prioriterer vores opgaver, ender vi ofte med at multitaske for at nå mere. Men undersøgelser viser, at hjernen ikke er i stand til at arbejde med to krævende opgaver på samme tid.

Læs mere

The materials are also available in English

Click here

Sund PerformanceTM er udviklet i samarbejde med Potential Project

Potential Project er en af verdens førende udbydere af mental træning til ledere og medarbejdere. Potential Projects mission er at hjælpe medarbejdere, ledere og organisationer med blandt andet at øge performance gennem mindfulness og andre teknikker baseret på den nyeste neurovidenskab. Potential Project er grundlagt i Danmark, men er i dag til stede i 30 lande med over 200 trænere og 450+ globale kunder.

Sund PerformanceTM er en del af jeres pensionsordning hos Danica Pension. Vi tilbyder foruden dette også muligheden for tilkøb i form af on-site eller virtuel træning for grupper og ledere. Vil du høre mere om dine tilkøbsmuligheder, så kontakt jeres kontaktperson hos Danica Pension.

Grib chancen for en ny start

Når vi oplever store omvæltninger, opstår der muligheder for at skabe nye vaner, der varer ved. Sund Performance™ handler netop om at etablere nye og bedre vaner for fremtiden.

Vi havde Jens Hjort-Larsen fra Potential Project i studiet for at tale om netop det. Se webinaret her, og få inspiration til, hvordan du kan skabe nye vaner i din organisation.

33d4418f-00090256-60bb3ff0

Andre sundhedskoncepter fra Danica Pension

Sund Performance er bare et af en række digitale koncepter, vi har udviklet for at hjælpe virksomheder og medarbejdere til et sundere arbejds- og privatliv. Koncepterne fokuserer både på kroppen og hjernen og kan være med til at mindske stress, mistrivsel og dårlige vaner. Samtlige koncepter er skalerbare og digitale så, de kan let integreres i jeres virksomhed.


Skærm Tiden

Med Københavns Universitet har vi udviklet Skærm Tiden, der kan hjælpe dig med at få balance i skærmtiden, booste trivsel og produktivitet.

Læs mere

Skærm søvnen

Rigtig mange danskere lider af søvnbesvær. Med vores koncept Skærm søvnen giver vi gode råd til, hvordan man får den gode søvn.

Læs mere

Stress Hjælp

Med Stress Hjælp giver vi dig og dine medarbejdere konkret viden og værktøjer til at forebygge og reducere stress.

Læs mere

Power Breaks er fysisk aktivitet

Power Breaks er fysiske øvelser, I kan indkorporere i arbejdstiden. Øvelserne kan øge jeres trivsel og produktivitet og mindske sygefraværet.

Læs mere

Guide til sund kost

I samarbejde med en kostekspert giver vi et bud på, hvilke måltider og opskrifter, der kan give energi, velbefindende og sundhed.

Hvad kan vi hjælpe med?

En god pensionsordning gør din virksomhed til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.