Start din pension – og kom godt i gang

Når vi har oprettet din nye pensionsordning er det første, du bør gøre, at starte din pension. Du skal bare logge på netpension og svare på nogle spørgsmål om dit liv og din økonomi. Så får du en klar anbefaling til, om du bør tilpasse din ordning. På den måde passer din pensionsordning til, hvor du er i livet. Gør det hellere nu end i morgen. Så er du sikker på at være rigtigt forsikret, hvis du for eksempel skulle miste evnen til at arbejde i kortere eller længere tid.

Start din pension

Det skal du tage stilling til

Hvor meget har du mulighed for at indbetale til pension nu? Vil du overføre dine tidligere pensionsordninger til din ordning i Danica Pension? Og hvor godt vil du være forsikret? Se her, hvordan du tjekker og tilpasser din pensionsordning.

Læs mere

9F56FBF24783A56B

Meget mere end en opsparing

Opsparing til pension er kun en del af din pensionsordning her hos os. Du har også forsikringer, der sikrer dig, hvis uheldet er ude. Og du har adgang til spændende sundhedstilbud, som vi håber, du vil benytte dig af.

9A039FA5

Vi tager fat i dig, når du bør tilpasse pensionsordningen

Ingen ved, hvad fremtiden bringer. Meget kan nå at ændre sig på lang sigt. Og på kort tid. Vi hjælper dig med din pensionsordning, så du er rigtigt sikret i dag, i morgen og i fremtiden. Når du starter din pension, kan du give samtykke til, at vi må kontakte dig elektronisk – for eksempel via mail – med relevante informationer og anbefalinger om din pensionsordning.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.