Om sundhed og forsikringer

Hvad er forskellen på en sundhedspakke og en sundhedssikring?


Hvis du er logget ind på netpension eller har modtaget en mail fra os, er du måske faldet over ord som sundhedspakke og sundhedssikring, så har du måske også undret dig over, hvad forskellen på de to er.

For hvad nu hvis en skade eller et problem skulle ramme dig, hvad er det så for ét af de to
produkter, du har brug for?


 

Sundhedspakken


Er der noget, der tynger dig eller et familiemedlem, eller har du begyndende skavanker, kan du med fordel bruge Danica Sundhedspakke.

Med sundhedspakken kan du og din familie nemt og hurtigt få hjælp og rådgivning. På den måde kan du hurtigt få afklaring på, hvad du bør tage alvorligt, og hvad du roligt kan lade gå i sig selv, præcis når det passer dig. 

Lægen, psykologen, diætist, coach eller familierådgiver lige ved hånden 


Online lægen er tilgængelig i tidsrummet fra 06.00-21.00 alle ugens dage, mens online psykologen, diætisten, coachen eller familierådgiveren er tilgængelig 09.00-21.00 alle hverdage.

Online sundhedseksperterne skal ses som et supplement til det danske sundhedsvæsen og kan være en løsning, hvis du har behov for en hurtig afklaring, og det, der tynger dig, af forskellige årsager ikke er belejligt for dig fysisk at opsøge egen læge, psykolog, diætist, coach eller familierådgiver. 

I samarbejde med Teladoc Health, der er blandt verdens førende inden for onlinekonsultationer, har vi højt kvalificerede online læger, psykologer, diætister, coach eller familierådgivere, der sidder klar til at hjælpe med eventuelle problemer eller bekymringer over telefonen eller via din computer – alt sammen i et lettilgængeligt digitalt univers.

 

Har du brug for at tale med en
online sundhedsekspert?

Book en tid

– eller ring til Teladoc Health og book en tid på tlf.: 80 83 02 52

Hvordan virker det?

Det er både nemt og hurtigt at komme til at tale med en online sundhedsekspert. Faktisk vil det som oftest være muligt at tale med en ekspert inden for nogle få timer. Her kan du i tre steps se, hvordan det foregår.

Vær opmærksom på, at du og eventuelt dine familiemedlemmer skal oprettes som brugere af Teladoc Health første gang I logger ind. Det tager nogle få minutter, og I kan med fordel gøre det allerede i dag.

Så nemt er det

Få hurtigt fat i dine online sundhedseksperter. Book en tid, og bliv ringet op med råd og vejledning via telefon eller
videokonsultation med eksperterne.

1

Gå til danicapension.dk, log på netpension
eller åbn app'en Mobilpension

2

Book en tid hos lægen, psykologen, diætisten, coachen eller familierådgiveren

 

3

Få hjælp og vejledning
af eksperterne

Få en second opinion


Som en del af sundhedspakken, er der også mulighed for at få et ekstra sæt øjne fra nogle af verdens bedste læger på en eksisterende behandling eller diagnose.

En second opinion booker du ligesom online sundhedseksperterne via netpension eller Mobilpension.

Vil du vide mere om sundhedspakken?

Læs mere


Sundhedssikring

Har du brug for behandling?

Med en sundhedssikring bliver der taget hånd om dig, når du har brug for det. Det kunne for eksempel være, hvis du har behov for at komme til en fysioterapeut eller en kiropraktor. Ofte vil du også kunne undgå de lange ventelister i det offentlige system, da du via din sundhedssikring har adgang til behandlinger på privathospitaler.

 

Hvordan virker det?

 Start din skadesanmeldelse

Vi guider dig hele vejen. I nogle tilfælde vil der være brug for, at du har haft kontakt med din egen læge.Få hurtigt svar

Du hører fra os inden for tre dage – men vi godkender mange behandlinger med det samme.Book din behandling

Hvis din behandling er dækket, hjælper vi gerne med at finde en behandler.

Vil du vide mere om sundhedssikringen?

Læs mere


 

Sundhedspakken og sundhedssikringen opsummeret


Sundhedspakke

Skal du bruge et råd, en vurdering eller en receptfornyelse fra en professionel læge, psykolog, diætist, coach eller familierådgiver, så er det sundhedspakken, du skal bruge. Det er nemt og digitalt og kan spare dig for en tur ned fysisk til din egen læge.

Sundhedspakken er med andre ord et godt valg, hvis du har et problem, vi kan tage i opløbet, så vi sammen kan forhindre, at det udvikler sig til langvarig sygdom.


Sundhedssikring

Har du en skade, som gør at du skal i et behandlingsforløb hos en specialist eller på et privathospital, er det din sundhedssikringen du skal bruge. Vi er med dig hele vejen og tager altid udgangspunkt i din situation.

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.