Mit liv

På vej på pension


Når du nærmer dig din sidste arbejdsdag, er du jo ikke nødvendigvis gammel. Mange af os kan se frem til mere end 20 år som pensionister, hvilket er mange år, der skal fyldes med det, der giver mest mulig værdi for netop dig.

Det er vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser om, hvordan dit liv skal se ud de næste mange år. I den forbindelse er der naturligvis mange spørgsmål, der byder sig på. Hvad skal man overveje i forhold til en god overgang fra arbejdsmarkedet, økonomisk sikkerhed og ikke mindst, hvad skal man bruge sin tid på.

Vi kan rådgive om mange af disse ting, og når der er mindre end et år til din pension, kan vi sammen lave en pensionsplan. Den giver dig tryghed omkring din økonomi og dit liv som pensionist.


Book møde med en rådgiver

Astrid

0dd2369e-00090256-50f88d80

 

Astrid – den 66-årige universitetsstuderende.

Erik

ec66a292-00090256-a37fbae0

 

Erik – fællesskab, samvær og løgnehistorier.

Greta

b53ab841-00090256-2f946f26

 

Greta – fylder dagen med det, der giver energi.

Danica Talkshow – Et lykkeligt seniorliv

Få svar på, hvad der påvirker din fysiske og mentale sundhed, når du slipper arbejdsmarkedet, hvilke overvejelser du skal gøre dig, og hvordan du kommer i gang med planlægningen i Danica Talkshow – Et lykkeligt seniorliv.

Klik her og se videoen

 

Brug din tid på det, der er vigtigt

Du er forhåbentlig frisk, skarp og rørig, hvilket du helst skal blive ved med at være i mange år endnu. Vi ved dog, at behovet for at konsultere sundhedsfagligt personale stiger med alderen. I den forbindelse er det meget belejligt at have en online læge, psykolog og diætist lige ved hånden – og her kommer Danica Sundhedspakke dig til undsætning.

Sundhedspakken er nem at bruge og kan spare dig for en tur forbi din egen læge, så du kan bruge tiden på det, der er vigtigt for dig.3 gode grunde til at have Danica Sundhedspakke hele livet

Få et sundhedsfagligt råd, en lægefaglig vurdering eller en receptfornyelse uden at skulle forlade dit hjem.

Du kan tale med en sundhedsekspert direkte på din mobil eller din computer, så ofte du vil. Lægen har eksempelvis åbent fra 6:00 til 21:00 alle dage – også i weekenden.

Sundhedseksperterne har altid tid til at forklare dig tingene på en forståelig måde. Også til det, du måske føler er bagateller eller dumme spørgsmål.

Få Danica Sundhedspakke til 79 kroner om måneden allerede i dag


Køb Danica Sundhedspakke

Inspiration til din pension


Klar til livet efter arbejdet?

Hvordan forbereder man sig på tiden som pensionist, og hvad kan man fylde livet med for at få en god, meningsfuld tilværelse? Det har Georg Julin et bud på.

Læs mere

Økonomisk sikkerhed

Mange forbinder en livsvarig pension med en lotteriseddel, men i virkeligheden er der mere tryghed at hente i den livsvarige pension, end den har ry for.

Læs mere

Hvad andre bruger tiden på?

De fleste kan i dag forvente at leve mere end 20 år som pensionist. Hvad skal man være opmærksom på i den forbindelse, og hvad kan man bruge de mange år på?

Læs mere

5 gode råd til din pension

Læs rådene

Fra arbejdsliv til det gode seniorliv

Lyt til Otto Thinds historie om hans overgang fra direktørgangene i forsikringsbranchen til en ny hverdag med tid til morgenkaffe med konen, rejser og børnebørn.

Vejen til den 4. alder

Er du i alderen 50-55? Så er det nu, du bør begynde at planlægge, hvad du vil med dit liv efter arbejdslivet. Her giver Georg Julin sit bud på, hvordan du forbereder dig til den 4. alder.

 

Book møde med en rådgiver,
og få hjælp til din pensionsplan

 

Vi rådgiver dig dér, hvor det passer dig bedst – uanset om det er et fysisk møde,
over telefonen eller på et netmøde, og vi kan dele dokumenter via skærmen.

Du kan komme i telefonisk kontakt med vores rådgivningslinje på:
telefon 70 11 25 25 (mandag til fredag kl. 8.30 – 16.00)

 

Book et møde

Artikler for dig, der er på vej på pension


Frivillige initiativer, som kan bruge dig og din tid

Se mere

Kom i gang med dit aktive seniorliv

For at få et langt og godt seniorliv er det vigtigt, at du holder dig både mentalt og fysisk aktiv.
Vi har i samarbejde med træningsekspert Birgitte Nymann lavet tre lytteguides, som du kan høre på din gåtur.

Gå dig i form #1

30 minutters lytteguide med træningsekspert Birgitte Nymann. Du får det optimale ud af din gåtur og kommer i bedre form.

Gå dig i form #2

Mangler du motivationen til at bevæge dig? Her guider vi dig hele vejen igennem 45 minutters gåtur, så du kommer i bedre form.

Gå dig i form #3

Vil du gerne bevæge dig mere? Træningsekspert Birgitte Nymann guider dig gennem programmet, så du får mest muligt ud af din gåtur.

Hvad kan vi hjælpe med?

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.