Et sundt arbejds- og seniorliv

Vi lever generelt længere, og i Danica Pension vil vi gerne medvirke til at skabe et sundere samfund med mindre sygefravær. Vi arbejder derfor på at fremme et sundere arbejds- og seniorliv i samfundet.

 • Danica Sundhedspakke

  Kunder med en sundhedspakke har mulighed for nem og hurtig adgang til online læge, psykolog og diætist – uden at anmelde det til os eller gå til egen læge først. På den måde gør vi det nemt at få en hurtig afklaring og tage sig af de små problemer, før de bliver større.

  Læs mere

 • Sund  Performance™

  Sund PerformanceTM hjælper medarbejdere til at blive bedre til at fokusere, holde mentale pauser og prioritere arbejdsopgaver.

  Læs mere

 • Step Care™

  Vi tilbyder Step CareTM, der er en målrettet indsats til vores kunder, som forebygger sygdom og får syge medarbejdere tilbage i arbejde gennem tværfaglig hjælp med en tovholder.

  Læs mere

 • Stress Hjælp

  Vi lancerer løbende koncepter, der hjælper vores virksomhedskunder med at arbejde med forebyggelse – eksempelvis Stress Hjælp, der klæder ledere og medarbejdere på til at spotte og håndtere stress på arbejdspladsen.

  Læs mere

 • Skærm Tiden

  Vi har støttet forskning i mobilafhængighed, søvn og stress og har i samarbejde med Københavns Universitet udviklet en række værktøjer til virksomheder og privatpersoner under konceptet Skærm Tiden.

  Læs mere

 • Podcast: Sunde stemmer

  Sunde stemmer er Danica Pensions podcastserie. I serien tager vi emner op, som kan bidrage eller til en øget sundhed. I podcaststudiet inviterer vi en lang række eksperter og fagfolk ind til en snak.

  Hør Sunde Stemmer

Meget kan ændre sig på et år. Passer din pension til dit liv?